Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezda z Harryho Pottera v novom seriáli! Pripravte sa na poriadny horor

Nová streamovacia televízia Apple TV+, ktorá odštartovala len začiatkom novembra rozširuje svoju ponuku. Najnovšie pribudol poriadne desivý seriál. Navyše jednej z hlavných úloh sa zhostil herec Rupert Grint, známy predovšetkým z príbehov o Harrym Potterovi, v ktorých stvárnil Rona Weasleyho.

29.11.2019 07:00
servant, seriál servant, rupert grint, Foto: ,
Herec Rupert Grint sa naplno vracia do povedomia divákov. Je hviezdou nového hororového seriálu Servant.
debata

Od štvrtka, 28. novembra Apple TV+ ponúka prvú sériu svojej novej psychologickej drámy s prvkami hororu s názvom Servant (Slúžka). Za celým projektom stojí majster v tomto žánri M. Night Shyamalan, ktorý je známy svojimi hororovými filmami ako Znamenia, Osada alebo Po zániku Zeme. Po niekoľkoročnej kreatívnej pauze sa renomovaný tvorca naplno vracia, tentokrát predvedie svoj talent prostredníctvom nového seriálu, ktorý nová televízia obnovila aj na druhú sériu a nečakala, kým jednotka bude mať premiéru.

Servant rozpovie desivý príbeh mladého páru, ktorý tragicky príde o svoje dieťa. Aby sa žena nezbláznila a vrátila do života, manžel prišiel s riešením. Manželka sa stará o realisticky vyzerajúcu bábiku a celá situácia sa vymkla spod kontroly. Nevinné a zúfalé riešenie sa premenilo na horor. Žena sa úplne stotožnila s tým, že jej „dieťa“ žije a bábika sa stala plnohodnotným členom rodiny. Situácia zájde tak ďaleko, že príjmu opatrovateľku pre bábiku.

A tu sa začnú diať ešte desivejšie udalosti. Mladé dievča k sebe priťahuje veľmi zvláštne udalosti a nie je jej čudné, že sa stará o bábiku. Ten pravý horor sa začne diať, keď ženy začnú tvrdiť, že dieťa žije a oni sa stanú rukojemníkmi vo vlastnom dome!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rupert Grint #Harry Potter #oseriáloch #Apple TV Plus #Servant