Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza uvádza po prvýkrát na Slovensku svetovú šou. Nahradí megaúspešné Sestričky!

Obľúbená lekárska dráma Sestričky, ktorá sa stala absolútnym hitom Markízy počas tejto jesene, povedala svoj posledný príbeh ešte minulý týždeň. Na ich miesto prichádza šou, ktorú televízia už dlhodobo avizovala. Vhodné miesto pre ňu našla až teraz. Prichádza Utajený šéf - dokumentárna reality šou, ktorá vo svete žne úspechy.

12.11.2019 07:00
utajený šéf, markíza, Foto:
Nová šou Utajený šéf sa objaví na Markíze v utorok o 20:30. Nahradí skončené Sestričky.
debata (2)

Reality šou predstavuje vysokopostavených manažérov, ktorí týždeň pracujú v utajení vo svojich spoločnostiach. Obleky vymenia za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kanceláriách za kmitanie na najnižšej možnej pozícii vo vlastnej firme. Na päť dní sa infiltrujú medzi svojich zamestnancov a zistia, čo by sa bez tejto relácie nikdy nedozvedeli! Diváci tak budú mať možnosť sledovať jedinečné vzťahy medzi šéfom a jeho zamestnancami.

Pôvodný formát Undercover Boss vytvorilo Studio Lambert, slovenská verzia vznikla na základe zahraničnej licencie z Veľkej Británie. Ide o najpopulárnejšiu reality šou v americkej televíznej histórii, ktorej úplne prvú epizódu sledovalo neuveriteľných 38,6 milióna divákov a získala niekoľko ocenení Emmy. Od roku 2010 bolo v USA odvysielaných celkovo osem sérií s viac ako sto epizódami a tento formát zaradilo do vysielania cez dvesto krajín po celom svete.

Prvým šéfom, ktorého diváci uvidia, je Branislav Cvik – spolumajiteľ banskobystrického pivovaru Urpiner. „Pivovar momentálne beží ako dobre namazaný stroj, ale zaujímalo by ma, čo si ľudia myslia aj o samotných procesoch vo firme. Či napríklad niečo v skutočnosti považujú za zbytočné a nepoužiteľné, ale robia to len preto, lebo to majú nariadené zhora. Toto je vlastne to, čo by som chcel zistiť,“ opisuje svoje očakávania.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Sestričky #Utajený šéf