Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zabudnite na Hru o tróny! Táto novinka predvedie niečo oveľa lepšie

Tohtoročný december bude pre fanúšikov Netflixu doslova žatvou. Do Vianoc sa objaví niekoľko potenciálnych hitov, jeden z nich však poriadne vytŕča. Reč o novom fantasy seriáli The Witcher (Zaklínač), o ktorom sa otvorene hovorí, že nahradí nedávno skončenú Hru o tróny.

08.11.2019 07:00
the witcher, geralt, henry cavill, Foto:
Postava Geralta zo seriálu The Witcher.
debata (1)

V júni tohto roka televízia HBO vypratala pole, keď odvysielala poslednú epizódu kultovej krvavej ságy. Konkurencia sa na tento moment svedomito dlhodobo pripravovala a o pár týždňov príde ten moment, keď diváci uvidia prvé výsledky jej práce. Netflix nenechal nič na náhodu a do vizuálnej podoby spracoval kultovú knižnú sériu Zaklínač, ktorá v mnohom môže evokovať spojitosť s Hrou o tróny.

Opäť sa fanúšikovia fantasy žánru dostanú do fiktívnej krajiny plnej rôznych bytostí a kreatúr, nechýba veľké zlo, boj o moc, intrigy a samozrejme sex. V hlavnej úlohe sa predstaví súčasná veľká hollywoodska hviezda – Henry Cavill – donedávna Muž z ocele alebo záporák v poslednom pokračovaní Mission Imposible s Tomom Cruisom. Priestor dostanú aj menej známe tváre, tie majú šancu zažiariť. Cavillovi budú sekundovať Anna Chalotraová (Yennefer z Vergenbergu), Freya Allanová (Cirilla „Ciri“ z Cintry), Adam Levy (Druid) a Björn Hlynur Haraldsson (Eist Tuirseach).

Seriál The Witcher na prvých záberoch Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Postava Ciri zo seriálu The Witcher.

Streamovací gigant navyše nechal vychladnúť emócie po svojom hlavnom konkurentovi a Zaklínača uvedie šesť mesiacov po poslednej časti Hry o tróny. Navyše bude to tesne pred Vianocami, takže si zabezpečí obrovskú divácku pozornosť počas najkrajších sviatkov roka.

Netflix sprístupní prvú sériu už 20. decembra. Aby toho nebolo, na Štedrý deň sa vráti veľký hit – Lost in Space (Stratení vo vesmíre – ten predstaví druhú sériu. Deň pred Mikulášom sa objaví dlhoočakávaná novinka V-Wars, temný seriál o upíroch. V hlavnej úlohe sa objaví Ian Somerhalder, niekdajšia hviezda Upírskych denníkov (The Vampire Diaries), pre ktorého to bude prvá úloha po skončení kultového seriálu.

O prvotriednej kvalite Zaklínača svedčí aj plnohodnotný trailer, ktorý valcuje internet, ktorý si za 24 hodín pozrelo 5 miliónov užívateľov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Henry Cavill #oseriáloch #The Witcher