Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádzajú dlhé večery, nudiť sa nebudete! Nepremeškajte tieto seriálové hity

Jeseň sa chýli k záveru a zima so svojimi dlhými večermi nekompromisne klope na dvere. Nie je dôvod smútiť, je to ideálna príležitosť pozrieť si kvalitné seriály, ktorých pribúda neúrekom!

08.11.2019 07:00
the mandalorian, Foto:
Seriál z prostredia Star Wars patrí medzi najočakávanejšie tituly tejto jesene!
debata

1. The Crown (Koruna) – 3. séria

Netflix uvedie dlhoočakávanú tretiu sériu svojho obrovského hitu už 17. novembra. Diváci si museli na pokračovanie počkať dva roky. Dôvodom bola kompletná výmena hereckého obsadenia, keďže tvorcovia chcú dôveryhodne sprostredkovať starnutie britskej kráľovskej rodiny.

2. Bez vedomia – miniséria

HBO sa pripomenie aj česko-slovenskému publiku ďalšou lokálnou produkciou. Tentokrát televízia nakrútila šesťdielnu minisériu o posledných hodinách komunizmu v Česko Slovensku. Pôjde o špionážnu drámu s Táňou Pauhofovou v hlavnej úlohe. Premiéra je stanovená na 17. november, ako pripomenutie 30. výročia pádu totalitného režimu.

3. The Morning Show – 1. séria

Začiatok novembra je v znamení štartu novej streamovacej televízie – Apple TV+. Multimediálny gigant vstupuje na televízny trh s viacerými novinkami, do ktorých angažoval svetové megahviezdy. Ťahúňom má byť dráma The Mornig Show s Jennifer Aniston, Reese Witherspoon a Stevenom Carrellom.

4. The Mandalorian

Televízna jeseň medzi online televíziami bude poriadne horúca. Už 12. novembra štartuje ďalšia online televízia! Práve od Disney+ sa očakáva, že najviac zatrasie celým trhom, keďže koncern má pod palcom najzvučnejšie značky filmového a seriálového sveta. Disney+ na svojom začiatku najviac púta pozornosť novým Star Wars seriálom s podtitulom The Mandalorian, ktorý podľa prvých kritík patrí k tomu najlepšiemu, čo táto vesmírna sága ponúkla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #The Crown #oseriáloch #Bez vedomia #Apple TV Plus #The Morning Show #The Mandalorian #Disney+