Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pozrite sa! Posledné okamihy komunizmu zmenili Pauhofovú na nepoznanie

Televízia HBO predstaví 17. novembra, pri príležitosti 30. výročia pádu komunizmu, svoju lokálnu seriálovú novinku s názvom Bez vedomia.

23.10.2019 07:00
táňa pauhofová, bez vedomia, Foto:
Táňa Pauhofová v novom seriáli Bez vedomia.
debata

Ide o šesťdielnu špionážnu drámu, ktorá divákom ukáže posledné hodiny komunizmu v Československu. Sovietske impérium vo východnej Európe slabne. Demokratizačné zmeny v Maďarsku a Poľsku už odštartovali, a aj v NDR to začína vrieť. Manželia Mária a Viktor veria, že niečo sa čoskoro musí konečne stať aj v Prahe. Preto sa po dvanástich rokoch rozhodnú vrátiť z londýnskeho exilu domov.

Čoskoro sa bohužiaľ ukazuje, že Československo ich domovom už dávno nie je. Viktor za dramatických okolností zmizne a Mária zrazu stojí pred najväčšou výzvou svojho života. Ak chce svojho manžela nájsť, bude musieť vstúpiť do tajomného šera spravodajských služieb.

Neviditeľného sveta, o ktorom nevie vôbec nič, zatiaľ čo on o nej vie všetko. Bez vedomia je však nielen príbehom o hľadaní zmiznutého, ale v širšom zmysle aj o hľadaní pravdy. Tej pravdy, ktorá má spoločne s láskou už čoskoro zvíťaziť nad lžou a nenávisťou. Lenže o pravde sa tiež hovorí, že bolí. Pozrite si trailer k seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Táňa Pauhofová #HBO #oseriáloch #Bez vedomia #David Nykl