Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Štartuje nová televízia! Prinesie seriály so svetovými megahviezdami

Do, už beztak, ťažkého boja o divákov vstupuje nová televízia. Gigant Apple vstupuje na trh s najvychytenejšími tvárami šoubiznisu, za ktoré zaplatil milióny. Nový televízny prírastok sa volá Apple TV+ a bude priamou konkurenciou Netflxu, HBO GO.

01.11.2019 07:00
apple, apple tv, apple tv+, Foto:
Štartuje nová online televízia Apple TV+.
debata (14)

Nová televízia to nebude mať ľahké, keďže existujúca konkurencia sa na príchod dobre pripravila a posilnila svoju pôvodnú tvorbu. Aby toho nebolo málo, v novembri svetom online televízií zatrasie príchod novej stanice Disney+. Práve od koncernu Disney sa očakáva, že najviac zamieša karty, keďže vlastní silné značky ako Marvel, Star Wars, vlastné rozprávkové tituly. Práve ponuka tejto televízie môže najviac ovplyvniť rozloženie síl medzi streamovacími službami.

Apple si je toho vedomý a preto do svojej stajne prilákal viacero zvučných mien Hollywoodu, ktoré majú za úlohu prilákať davy. Medzi nimi je Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jason Momoa, Steven Carrell, Steven Spielberg alebo Oprah Winfrey. V prvej vlne sa predstavia v žánrovo rôznorodých seriáloch a úlohách, ktoré prekvapia. Hlavným ťahákom štartu Apple TV+ je dráma The Morning Show.

1. The Morning Show

The Morning Show ukáže zákulisie televízneho biznisu, no nie vtipnou formou. Bude to ukážka tvrdého, nekompromisného, neraz falošného biznisu, kde jeden druhého neváha bez mihnutia oka podraziť, je to boj o moc, priazeň, dostať sa na obraz za každú cenu.

Zápletku odštartuje vyhodenie Steva Carella po 15 rokoch z rannej šou, ktorého obvinia zo sexuálneho obťažovania. Zo žiarivej hviezdy sa zo dňa na deň stáva troska. Jennifer Aniston sa ocitne v nezávideniahodnej pozícii. Vie, že vedenie televízie ide po nej a chce ju odstaviť, uvedomuje si, že ju dobieha vek. Rannú šou chce zachrániť a podujme sa nájsť mladšiu náhradu za vyhodeného kolegu. Túto postavu stvárni Reese Whitherspoon.

2. See

Druhým ťahúňom je post-apokalyptický počin z blízkej budúcnosti s názvom See. V hlavnej úlohe Jason Momoa, ktorého hviezda stúpa strmhlav hore vďaka jeho prevedeniu komiksového Aquamana. Nový seriál ukáže zničenú civilizáciu, ktorá žije v súlade s prírodou. Tí, čo prežili sú však slepí. Hendikep je braný ako daň za zničenú planétu Zem. Keď sa však hlavnému hrdinovi narodí dieťa, ktoré vidí, berie sa to prekliatie a príchod zla. Rozbehne sa tak hon na bezbranné dieťa.

3. For All Mankind

V decembri sa divákom predstaví ambiciózna sci-fi dráma, ktorá ukáže svet, v ktorom by Sovietsky zväz porazil USA vo vesmírnom programe a ako prvý by na Mesiaci pristál Rus. Odštartovalo by to ešte vyhrotenejšie vzťahy medzi veľmocami, ktoré sa budú doťahovať o ovládnutie nášho blízkeho vesmírneho okolia.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Apple TV Plus #The Morning Show #See #For All Mankind