Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto musíte vidieť! Legendárne Čarodejnice predviedli úžasný návrat

Pred týždňom sa obrazovkami znova prehnali Čarodejnice! Našťastie, tie pôvodné. A nemalo to chybu! Len je škoda, že seriálový návrat nemal podobu, v akú skalní fanúšikovia dúfali. Bolo však skvelé vidieť pokope skvelé herečky Holly Marie Combs a Alyssu Milano.

17.10.2019 07:00
holly marie combs, alyssa milano, klinika... Foto:
Takto vyzerajú "sestry Halliwellové" po 13 rokoch od skončenia seriálu. Objavili sa v jednej z epizód 16. série Kliniky Grace (Grey´s Anatomy).
debata (1)

Skvelý návrat na obrazovky má na svedomí televízia ABC, ktorá počas tejto jesene spustila, pre divákov, atraktívnu aktivitu s názvom The Cast from the Past. Teda v aktuálnych sériách rôznych seriálov sa objavili hviezdy už skončených seriálov. Preto sa v aktuálnej 16. sérii Kliniky Grace (Grey's Anatomy) objavili hviezdy Čarodejníc, keďže scenáristi kedysi spolupracovali aj na nadprirodzenom seriáli.

Ako by neubehol ani deň od skončenia... Foto: ABC
holly marie combs, klinika grace, greys anatomy, Ako by neubehol ani deň od skončenia Čarodejníc. Takto dnes vyzerá 45-ročná Holly Marie Combs.

Priestor dostali niekdajšie „sestry Halliwellové“ – Holly Marie Combs (Piper) a Alyssa Milano (Phoebe). V minulotýždňovej epizóde Kliniky Grace ako hosťujúce hviezdy sa predviedli v netradičnej polohe – ako rozvadená rodina. Tvorcovia si pripravili viacero vtipných narážok na Čarodejnice. Tentokrát sa písmenom H začínali ich krstné mená. Combs bola Heidi, Milano Haylee a ich ťažko zranená a znetvorená sestra bola Heather.

Ako by neubehol ani deň od skončenia... Foto: ABC
alyssa milano, klinika grace, greys anatomy, Ako by neubehol ani deň od skončenia Čarodejníc. Takto dnes vyzerá 46-ročná Alyssa Milano.

Vzťah sestier nebol úplne ideálne, rozdelili ich hádky a rozdielne názory. Kým Heidi bola tá zodpovedná, Haylee bola spirituálne založená, Heather bola rebel. Zronené ženy sa zišli pri lôžku mozgovo mŕtvej Heather, ktorá utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom pri páde. Museli sa rozhodnúť, kedy ju odpoja od prístrojov. Scenáristi si pre divákov naozaj nápadité dialógy plné humoru v ťažkej situácií.

Rozhádané sestry spojila až... Foto: ABC
holly marie combs, alyssa milano, klinika grace, greys anatomy, Rozhádané sestry spojila až "smrť" ich tretej sestry.

Totálny zvrat prišiel v závere, keď sa ukázalo, že na lôžku neleží ich sestra, ale zlodejka, ktorá jej ukradla kabelku a doklady a lekári sa zmýlili pri identifikácii. Nič netušiaca Heather volala svojim sestrám v momente, keď trúchliace sestry odpojili neznámu ženu od prístrojov. Haylee, ktorá rozložila magické kamene po izbe si myslela, že volá jej duch kričala na mŕtve telo, aby duša nešla za svetlom, čo bola opäť trefná narážka na Čarodejnice.

Diváci si užili viacero nápaditých, smutných, ale aj vtipných scén a najmä bolo vidieť, že si to duo herečiek naplno užilo. Obe sa spolu postavili na pľac vôbec po prvýkrát od roku 2006, keď sa Čarodejnice skončili. Dnes 45-ročná Holly Marie Combs a 46-ročná Alyssa Milano stále aktívne nakrúcajú a zub času je na nich vidno len minimálne.

Hoci sa dlho špekulovalo, že by pôvodné Čarodejnice mohli niekedy vrátiť, nikdy sa tak nestalo. V roku 2018 sa na obrazovky televízie The CW dostala nová verzia, ktorá s tou pôvodnou nemá nič spoločné a úspechy nežne.

Upútavka k najnovšej epizóde Kliniky Grace.
Legendárne Čarodejnice v Klinike Grace Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Ako by neubehol ani deň od skončenia...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Alyssa Milano #Holly Marie Combs #Grey´s Anatomy #oseriáloch #Charmed #Čarodejnice