Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne je tu nefalšovaná romantika! A k tomu svetové megahviezdy

Streamovacia spoločnosť Amazon v piatok predstavila svoj najnovší seriálový počin s názvom Modern Love, ktorá je balzamom pre romantiku-chtivých divákov.

18.10.2019 07:00
modern love, anne hathawey, Foto:
Nový romantický seriál láka na hviezdne obsadenie, ktorému kraľuje herečka Anne Hathawey.
debata

A aby toho nebolo málo, nová osemdielna antológia je plná veľkých hollywoodskych mien na čele s oscarovou Anne Hathaway. Okrem nej sa objavia herci: Tina Fey, Dev Patel, John Slattery, Brandon Victor Dixon, Catherine Keener, Julia Garner, Andy García, Cristin Milioti, Olivia Cooke, Andrew Scott, Shea Whigham, Gary Carr, Sofia Boutella, a John Gallagher Jr.

Aktuálne sa Amazon sústreďuje na produkciu miliardového Pána prsteňov, ktorý by sa mal v roku 2020 ako seriál. Preto by sa mohlo zdať, že táto online stanica je v posledných mesiacoch skôr v úzadí. S príchodom jesene to mieni zmeniť a dať o sebe viac vedieť. Nadchádzajúce obdobie bude televíziu kľúčové a potrebuje sa publiku pripomenúť a prestížny seriál plný áčkových hviezd je toho dôkazom. Navyše začiatkom januára sa objaví Star Trek: Picard.

Premiéra seriálu Modern Love v New Yorku Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Anne Hathaway na premiére seriálu Modern Love v...

Novinka Modern Love ukáže rôzne príbehy známych aj neznámych ľudí, ktorých vzťahy sú v rôznych fázach. Niekde spolužitie je v slepej uličke, iný tam sa zas smeruje, naopak inde sa zas láska iba rodí a postavy si užívajú krásu začínajúcich sympatií. Jedno je isté, na svoje si prídu fanúšikovia rýdzo romantických seriálov, ktoré nie sú zaťažené žiadnymi vedľajšími dejovými vybočeniami. Niečo podobné, už dlho, nebolo v ponuke televízií. Navyše Amazon, ešte pred premiérou prvej série, potvrdil vznik aj druhej série pre rok 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anne Hathaway #Amazon Prime #oseriáloch #Modern Love