Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

A je to tu! Malý návrat Teórie veľkého tresku je na spadnutie

Fanúšikovia sa s partičkou kolo Sheldona Coopera síce rozlúčili iba v máji tohto roka, hereckí predstavitelia z Teórie veľkého tresku nezaháľajú a pripravujú nové projekty. Dlho sa špekuluje aj o možnosti vytvorenia ďalšieho spin-off seriálu, ktorý by sa zameral na vybrané postavy z najsledovanejšieho sitkomu sveta.

04.10.2019 07:00
teória veľkého tresku, jim parsons, mayim... Foto:
Teória veľkého tresku sa skončila v máji 2019, Sheldon a Amy (Parsons a Bialik) v poslednej časti získali Nobelovu cenu.
debata

Ešte nedávno televízia CBS sebavedomo hovorila, že značka Teória veľkého tresku nemôže len tak zaniknúť. Pokračuje v produkcii seriálu o mladom Sheldonovi, ktorého tretia séria odštartovala len niekoľkými dňami a medzičasom je potvrdená aj štvrtá. Po poslednej klapke Teórie pretiekli potoky sĺz, keďže seriál sa musel skončiť dvanástou sériou, hoci prebiehali intenzívne rokovania o možnosti trinástej a aj štrnástej série. Stanica bola ochotná vyvážiť hercom zlatom, len aby podpísali nové kontrakty.

Herec Jim Parsons (Sheldon) však požiadal tvorcov o ukončenie jeho úlohy a hlavný showrunner Chuck Lorre sa vzdal celého seriálu. Teória bez Sheldona by pokračovať nemohla. Na margo smutnej skutočnosti a stopke pre celý seriál, CBS jasne deklarovala a stále deklaruje snahu o vytvorenie ďalšej seriálovej odnože. Špekulovalo sa o vlastnom seriáli pre Penny a Leonarda alebo Howarda a Raya. Žiadna alternatíva, nateraz, nie je potvrdená a s pribúdajúcim časom klesá aj pravdepodobnosť, že by sa nejaká aj reálne zrealizovala.

O to väčšie prekvapenie je správa o tom, že seriálový manželský pár z Teórie – Sheldon a Amy – sa čoskoro vrátia na obrazovky. Teda iba jeden z tohto dua, druhý bude stáť za kamerou. Herec Jim Parsons a jeho kolegyňa Mayim Bialik (Amy) spojili sily a spoločne tvoria nový komediálny seriál s názvom Carla. Ide o variáciu britského sitkomu Miranda.

Parsons sa však pred kamery nepostaví, vystupuje v úlohe producenta, hlavnej úlohy sa zhostí Bialik, ktorá stvárni ženu, manželku, matku, ktorá bude musieť všetkým dokázať, že všetky úlohy sa dajú skĺbiť a byť v nich dobrá a pritom nestratiť humor.

Do vysielania by sa nový seriál a malý „návrat“ Teórie veľkého tresku mohol dostať počas budúcoročnej jesene.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jim Parsons #Teória veľkého tresku #oseriáloch #Mayim Bialik