Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix u nás nezaháľa! Pribudnú české filmy a vrátia sa seriálové megahity

Streamovacia platforma nemieni vzdať boj o diváka, aj keď na jeseň odštartuje niekoľko konkurenčných hráčov a celý televízny trh sa výrazne zmení. Netflix chystá mnohé prekvapenia aj pre česko-slovenský trh. Naďalej posilňuje českú lokalizáciu, ktorá je dostupná aj pre Slovensko, pribúdajú české titulky, český dabing a čoskoro by mali pribúdať aj české archívne filmy. Navyše, jeseň bude mimoriadne silná, vrátia sa mnohé seriálové hity a highlightom má byť premiéra novinky Zaklínač.

05.09.2019 07:00
debata (1)

Najbližšie mesiace ponúkne, ešte stále jednotka medzi online televíziami, poriadne lahôdky. Napríklad Atypical (3. sezóna), Big Mouth (3. sezóna), Bojack Horseman (6. séria), Chilling Adventures of Sabrina (3. séria), Disenchantment (2. sezóna), Elite (2. séria), Fuller House (piata a finálová séria), Lost In Space (2. séria), Narcos: Mexico (2. séria), The Crown (3. sezóna), The Kominsky Method (2. séria), The Ranch (7. séria), You (2. séria). Medzi najočakávanejšie návraty, ktoré asi najviac zarezonovali aj u nás, možno zaradiť Chilling Adventures of Sabrina, The Crown, Narcos a samozrejme You.

Navyše sa šepká, že Netflix chystá pre svojich užívateľov jedno obrovské prekvapenie. Oficiálne nie je nič potvrdené, preto sa môže stať, že ide o falošnú info. Údajne sa počas produkcie tretej série Stranger Things nakrúcalo aj veľa scén s vianočnou tématikou. Lenže počas letného zverejnenia série sa obdobie Vianoc v deji nevyskytlo. Preto sa množia špekulácie, že by mohol Netflix ponúknuť vianočný špeciál, minulý rok sa sviatočnej časti dočkala vtedajšia novinka Chilling Adventures of Sabrina.

Streamovací gigant mieni posilniť svoju pozíciu v česko-slovenskom regióne, ktorý ešte pred časom dlhodobo ignoroval. Popri čoraz rýchlejšej príprave českých tituliek a dabingu sa čoskoro do ponuky zaradia aj české archívne filmy. To je už len krôčik od spustenia produkcie aj lokálnych filmov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch