Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aniston zaskočila! Všetci čakali komédiu, jej nový seriál je poriadna depka

Prichádzajúca televízna sezóna bude míľnikom pre celý trh. Odštartuje viacero online televízií a boj o divákov bude nebývale ostrý. Popri Netflixu, Amazonu, Hulu štartuje Apple TV + a Disney +, ktoré už teraz sa javia ako veľká konkurencia.

03.09.2019 07:00
jennifer aniston, the morning show, Foto:
Jennifer Aniston prekvapí v novom seriáli The Morning Show svojou vážnosťou.
debata (1)

Práve Apple TV+ odštartuje skôr ako Disney a začiatok novej televízie bude pompézny. Stanica chce zaujať pôvodnou tvorbou, ktorá bude iná, podarilo sa zlákať zvučných tvorcov, zvučné mená. Vlajkovou loďou má byť seriál The Morning Show, ten ešte pred štartom spôsobil poriadny rozruch. Nielen hereckým obsadením v zložení Jennifer Aniston, Reese Whitherspoon a Steve Carell, ale aj celkovým vyznením prichádzajúceho seriálu.

Apple tomuto formátu verí a objednal si rovno dve série po desať častí. Pôvodne bol seriál propagovaný ako komédia zo zákulisia najsledovanejšej rannej šou v USA. Toto tvrdenie podporilo aj spomínané trio hercov, ktorí sú známi svojim komediálnym talentom.

Zverejnený trailer však prekvapil a bol pre divákov studenou sprchou. Smiech prešiel do zamrznutého úsmevu. Všetko nasvedčuje tomu, že nový seriál bude poriadnou depresívnou drámou a dôvodov na úprimný smiech bude minimum.

The Morning Show síce ukáže zákulisie televízneho biznisu, no nie vtipnou formou. Bude to ukážka tvrdého, nekompromisného, neraz falošného biznisu, kde jeden druhého neváha bez mihnutia oka podraziť, je to boj o moc, priazeň, dostať sa na obraz za každú cenu.

Zápletku odštartuje vyhodenie Steva Carella po 15 rokoch z rannej šou, ktorého obvinia zo sexuálneho obťažovania. Zo žiarivej hviezdy sa zo dňa na deň stáva troska. Jennifer Aniston sa ocitne v nezávideniahodnej pozícii. Vie, že vedenie televízie ide po nej a chce ju odstaviť, uvedomuje si, že ju dobieha vek. Rannú šou chce zachrániť a podujme sa nájsť mladšiu náhradu za vyhodeného kolegu. Túto postavu stvárni Reese Whitherspoon.

Súdiac podľa zverejnených záberov, diváci sa nedočkajú spŕšky vtipov, práve naopak. Aniston stvárni postavu, ktorá sa bojí o svoje miesto, bude ju prenasledovať túžba po dokonalej tvári hodnej zotrvania na televíznych obrazovkách. Carell sa bude utápať doma, prenasledovaný nenávisťou okolia, rodiny. Do toho sa zamieša aj ukážka toho, ako to „funguje“ v televízií, kde priateľstvá, férovosť, úcta je len fikciou.

The Morning Show štartuje už na jeseň, konkrétny dátum ešte nie je známy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherspoon #Steve Carell #oseriáloch #Apple TV Plus #The Morning Show