Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ponúkne Jojka deluxe zábavu? Čoskoro predstaví nový komediálny seriál

Už iba niekoľko dní zostáva do momentu, keď slovenské televízie rozpútajú na obrazovkách poriadne vyostrený boj o diváka. Nová televízna sezóna sa začína a spolu s ňou najmä komerčné stanice vyrukujú s priehrštím premiér.

22.08.2019 07:00
seriál delukse, delukse, zuzana fialová,... Foto:
Nový komediálny seriál Delukse štartuje na obrazovkách Jojky už v septembri.
debata (13)

Pred časom predstavil svoje plány trhový líder – televízia Markíza, ktorá má v talóne overené hity na každý deň v týždni. Zároveň sa nepúšťa do riskov, do vysielania sa vrátia stálice, ktoré diváci jednoducho milujú.

Televízia JOJ dlhodobo razí cestu experimentov. Popri hitoch ako Inkognito, Talent dostanú šancu aj nové formáty a najmä seriály. Stanica už avizovala niekoľko ambicióznych seriálových projektov pred záver tohto roka a najmä pre ten budúci. Počas jesene sa predstaví druhá séria Ministrov, novinka Hrobári, ale bláznivý komediálny seriál Delukse, ktorý mala „v zásobe“ dlhší čas.

Televízia JOJ v anotácii charatkerizuje Delukse ako seriál s "bláznivými príbehmi z hotela, v ktorom by ste chceli bývať, ale rozhodne nie pracovať.“ V príbehu sa personál luxusného hotela dostáva do neuveriteľných situácií v snahe zabezpečiť hladký chod hotela, aby ulahodil nepríjemnému majiteľovi, ktorý hľadá dôvody, aby ich mohol vyhodiť. Prvú epizódu odvysiela 4. septembra.

Väčšina obrazov sa odohráva v interiéri päťhviezdičkového „butikového“ hotela, v atraktívnom prostredí luxusu a prepychu, čo by malo tiež prispieť k príťažlivosti seriálu. Hotel však nie je reálny, všetko vzniká v špeciálne vystavaných kulisách. Zámerom je vytvoriť kvalitnú zábavu, pri ktorej si divák oddýchne od problémov všedného dňa, píše sa v stanovisku televízie.

Jojkársky seriál Delukse Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Herečka Iveta Pagáčová ako upratovačka Gizka...

Jojka má ambíciu, aby nový seriál bol zárukou kvalitnej zábavy, ktorá sa snaží osloviť široké spektrum publika. Postavený je na zaujímavých a rôznorodých charakteroch, ktoré sa dostávajú do nezvyčajných, až neuveriteľných problémov a komických situácií. Sú nútení naplno zabrať, aby sa ich zbavili.

V hlavných úlohách sa predstavia napr. Zuzana Fialová, Gabriela Marcinková, Alexander Bárta, Ivan Tuli Vojtek, Ľuboš Kostelný, Daniel Fischer, Dominika Žiaranová alebo Ľubo Paulovič.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #Delukse