Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nastane zlepšenie slovenskej Primy Plus? Po rokoch vypočula prosby divákov

České televízie vyrukujú s premiérovou jesennou ponukou o niečo skôr ako tie slovenské. O priazeň publika sa pokúsi zabojovať aj Prima Plus, ktorá je slovenskou mutáciou českej Primy. Tá čelí väčšej vlne kritiky ako Nova International, keďže aj to minimum premiér pre slovenský trh obmedzuje. Zdá sa, že túto jeseň to tak nebude.

29.08.2019 07:00
modrý kód, Foto:
Modrý kód sa po letnej pauze vracia na obrazovky. Nové epizódy ponúkne Prima Plus od 26. augusta.
debata

Posledný augustový týždeň je pre české stanice štartom pre jesenné štruktúry a letné reprízy nahradia premiéry vlastných relácií, ale na rad prídu aj seriály. Prima Plus od 26. augusta vráti do vysielania obľúbené seriály, ale aj jednu novinku. Jeseň sa ponesie v znamení trojice seriálov, ktoré majú byť pilierom vysielacej ponuky.

Od 26. augusta pokračuje lekárska dráma Modrý kód. Vysielať sa bude tradične nielen počas pondelkov, ale stried. Utorky a štvrtky budú patriť bláznivej rodinke Krejzovcov. Ich priaznivci sa musia zmieriť s faktom, že tento seriál sa čoskoro skončí. Česká Prima oznámila, že nadchádzajúca jesenná séria bude posledná. Vo vysielaní by mali Krejzovci „vydržať“ do konca tohto roka.

„Sme radi, že si seriál Krejzovi našiel svojich skalných fanúšikov, najmä v mladšej cieľovej skupine, ktorí ocenili jeho vľúdnosť, humor a pohodovú atmosféru. Aj preto z pôvodne plánovaných 80-tich dielov ich nakoniec vzniklo 114. Ale pretože chceme divákom ponúkať stále nové príbehy, postavy a prostredie, je čas v Krejzových uzavrieť všetky dejové linky a vrhnúť sa na ďalšie projekty, ktoré chystáme a ktorými by sme chceli zas upútať, chytiť za srdce a hlavne ponúknuť zábavu pre celú rodinu,“ vysvetľuje Lenka Hornová riaditeľka obsahu televízie Prima.

Rodinný seriál Krejzovci čaká posledná jesenná... Foto: FTV Prima
krejzovci, krejzovi, Rodinný seriál Krejzovci čaká posledná jesenná séria.

Lákadlom a highlightom jesennej ponuky Primy Plus má byť druhá séria kriminálky Temný kraj s Lukášom Vaculíkom a Terezou Kostkovou. Nová 14-dielna séria dostane priestor od 1. septembra. Počas sobotných večerov budú môcť diváci riešiť kriminálne prípady s Davidom Matáskom v úlohe Poldu v reprízach tohto úspešného seriálu. Aj piatkový večer bude patriť policajným vyšetrovaniam, avšak tentokrát z iného prostredia. Aj na jeseň bude na Prima PLUS pokračovať s ďalšími epizódami francúzsky seriál Julie Lescautová.

Prima Plus prichádza od posledného augustového týždňa aj so zmenou v programovej štruktúre svojho vysielania v hlavnom vysielacom čase. Zmena vyplynula z diváckych podnetov a tiež snahy ponúknuť to najlepšie z originálnej vlastnej tvorby skupiny Prima v divácky atraktívnom čase. V prime time po spravodajskom bloku a relácii Top Star diváci Prima Plus od 20.15 uvidia najskôr obľúbené relácie. V pondelok to bude Autosalon, v utorok potom Ano, šéfe! a v stredu zas diváci už po ôsmej večer uvidia premiérové epizódy Show Jana Krause. Štvrtkové večery budú od septembra patriť show Marty Jandovej – Marta a v piatky zas pobaví primácka Partička.

Premiérové epizódy seriálov sa preto posúvajú na neskorší čas. V závislosti od dĺžky relácii sa seriály objavia vo vysielacích slotoch do 21.00 – 21.30.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #Modrý kód #oseriáloch #Krejzovci