Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pozor, padá hviezda! Ikonu Upírskych denníkov milovali milióny, opäť zlyhala

Aj majster tesár sa utne. Toto platí aj pri komediálnom seriáli Fam, ktorý mal byť návratom pre obľúbenú herečku Ninu Dobrev zo seriálu Upírske denníky (The Vampire Diaries). Ešte nedávno jej meno spôsobovalo ošiaľ. Nový seriál, v ktorom účinkovala nezaujal a výsledok je sklamaním.

20.08.2019 07:00
Nina Dobrev Foto: ,
Herečka Nina Dobrev.
debata

Dobrev bola hlavnou ženskou predstaviteľkou upírskeho hitu, v ktorom pravidelne účinkovala v šiestich sezónach. Následnej sa rozhodla seriál z dielne The CW opustiť. To však neznamenal koniec, Upírske denníky pokračovali aj bez nej. Hoci jej postava Eleny Gilbert sa fyzicky v deji neobjavovala, stále bola pevnou súčasťou príbehu. Tvorcovia ju presvedčili, aby si ikonickú úlohu, ktorá ju celosvetovo preslávila po celom svete zopakovala aspoň v úplne poslednej časti seriálu v marci 2016.

Dobrev súhlasila a aj vďaka tomu dostali Upírske denníky výbornú bodku. Od skončenia účinkovania v seriáli sa pokúšala preraziť na striebornom plátne. Hoci sa objavila vo viacerých filmoch, väčší ohlas nevzbudila. Šancu na návrat na televízne obrazovky jej ponúkla televízia CBS v komediálnom seriáli Fam, ten mal premiéru začiatkom tohto roka. Mala by lákadlom celého projektu a najmä mala divákom predviesť svoj komediálny talent.

Fam je príbeh o mladých snúbencoch, ktorí sa chystajú spraviť veľký krok. Rodiny z obidvoch strán barikád sa postupne spoznávajú. Ženíchova rodina je ako z katalógu, nevestina je katastrofa. Vzniká nekonečný námet pre kopec vtipov.

Kým rodina ženícha Nicka je ako vystrihnutá z katalógu o idylickej rodine, kde sú všetci šťastní, vysmiati a sú zvyknutí byť v životoch jeden druhého. Nevestina rodina je katastrofa. Otec je egocentrický sociopat, ktorý mal rodinu len z povinnosti a netají sa tým, že nikdy nemal mať deti. Clem sa pred rokmi rozhodla dať bodku za rozvrátenou rodinou a postavila sa na vlastné nohy.

Podarilo sa jej preraziť, je úspešná v práci, zabezpečená, má skvelý vzťah a malé tajomstvo o rodine. Kým sa v byte neobjaví jej 16-ročná problematická nevlastná sestra Shannon, pri ktorej platí, že jablko nepadlo ďaleko od stromu a poriadne sa „potatila“. Clem sa snaží maskovať stopy po jej rodine, o otcovi tvrdí, že je mŕtvy, avšak jej snaha je márna. Nadchádzajúca svadba je ideálna príležitosť pre rodinné stretnutia. Zúfalá nevesta musí vyjsť s pravdou von, keď sa medzi dverami „mŕtvy otec“ a čo čert nechcel, Nickova rodina je priam nadšená a chce rozhádaných členov dať dokopy.

Seriál Fam mal problémy so sledovanosťou od úplné začiatku a bolo jasné, že tento formát rozhodne nezaujme a nepomohla tomu ani Nina Dobrev. Televízia so seriálom spravila krátky proces už po prvej sérii. Nielenže nerozšírila počet epizód, ale rovno Fam zrušila. Veľký návrat slávnej herečky sa skončil po 13 častiach. Nateraz to vyzerá tak, že dobre rozbehnutá kariéra začínajúcej megahviezdy začína dostávať veľké trhliny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nina Dobrev #oseriáloch #Fam