Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dlho sa o tom špekulovalo, teraz je to realita. Tento intrigánsky seriál sa vráti!

Bez vetra sa ani lístok nepohne. Pri seriáli Gossip Girl toto príslovie platí do bodky. Dlho sa v kuloároch špekulovalo, že by sa mohol vrátiť, pred pár dňami sa dohady zmenili na realita. Kultový seriál pre mladšie ročníky plný zlomyseľností, intríg, zrád, ale aj nekonečných večierkov a bohatstva sa vráti v roku 2020. Je v tom však háčik.

31.07.2019 07:00
gossip girl, Foto:
Pôvodná zostava zo seriálu Gossip Girl sa nevráti. Zľava: Chace Crawford, Blake Lively, Ed Westwick, Leighton Meester, Penn Badgley, Taylor Momsen
debata

Fanúšikovia pôvodného seriálu, ktorý televízia The CW vysielala v rokoch 2007 – 2012 a dočkal sa šiestich sezón a 121 epizód, dlhé roky verili, že keď sa Gossip Girl ešte raz ozve so svojimi pikantnými informáciami z newyorského Upper East Side, tak znova uvidia staré známe tváre. Seriál totiž preslávil mnohých mladých hercov, z ktorých sú dnes veľké hviezdy. Napríklad Blake Lively, Leighton Meester, Pen Badgley dnes patria medzi najvychytenej­šie tváre.

Istý čas to vyzeralo tak, že sa podarí zrealizovať aspoň filmové pokračovanie, ktoré sa pozrie na postavy z pôvodného seriálu. Neprajníci pochybovali o sile námetu, keďže sa seriál dočkal uzavretého konca a odhalenia pointy, kto je Gossip Girl. Námet sa teda vyčerpal do posledného detailu.

V roku 2020 sa však tento formát vráti a fanúšikovia pôvodných príbehov majú smolu. Gossip Girl predstaví novú generáciu bohatých tínedžerov. Reboot seriálu si pod patronát berie nová streamovacia televízie štúdia Warner Bros. – HBO Max. Silná značka Gossip Girl tak posilní ponuku štartujúcej online služby. Tá si rovno objednala 10-dielnu prvú sériu.

Dobrou správou je, že „novú“ Gossip Girl budú mať pod palcom pôvodní tvorcovia, teda Josh Schwartz a Stephanie Savage. Nateraz nie je známe, či sa v novom pokračovaní mihnú aspoň staré tváre, respektíve ich príbeh ovplyvní ten nový.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #oseriáloch #HBO Max