Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nevadí, že sa leto láme! August prinesie nové seriály, ale aj megahit

Leto vstupuje do svojej druhej polovice, čo však neznamená, že hrozí seriálová uhorková sezóna. Práve naopak. Televízie majú pripravených zopár želiezok v ohni pred septembrovým štartom novej televíznej sezóny 2019/2020.

01.08.2019 07:00
beverly hills 90210, 90210, beverly hills, Foto:
Zrejme najočakávanejším návratom augusta je partička zo seriálu Beverly Hills 90210.
debata (1)

1. Beverly Hills 90210 (FOX)

Po 20 rokoch sa pôvodné postavy obľúbeného seriálu za 90-tych rokov vracajú na televízne obrazovky. Televízia FOX nakoniec získala práva na nakrútenie špeciálnej 6-dielnej série, ktorá nebude klasickým pokračovaním seriálu. Popis BH 90210 znie pomerne mätúco. Brandon, Brenda, Kelly, Steve, Donna, David a Andrea, teda ich hereckí predstavitelia budú hrať samých seba. Po rokoch sa znova stretnú, keďže sa z ikonických úloh nikdy nevymanili a rozhodnú sa predstaviť televíziám nápad návratu. Ste zmätení? Nevadí, výsledok zrejme bude stáť za to a bude akýmsi testom, či diváci majú záujem sa v budúcnosti naplno vrátiť na legendárnu adresu 90210. Prvá časť bude odvysielaná 7. augusta.

2. The Terror (AMC)

Televízia AMC sa po roku vracia k formátu The Terror. Prvá séria ukázala uzavretý a desivý príbeh dvoch lodí, ktoré uviazli v Arktíde v roku 1847. Posádka tam prežila horor, lode sa nášli len nedávno. Druhá séria s podtitulom Infamy ukáže nový a opäť hororový príbeh, tentokrát z obdobia druhej svetovej vojny. Nová sezóna má premiéru 12. augusta, na Slovensku sa dočká uvedenia 15. augusta s českými titulkami, neskôr aj s dabingom.

3. Preacher (AMC)

Štvrtá a posledná séria komiksového hororového seriálu Preacher o nie štandardnom kňazovi, ktorý stratil vieru v Boha a chráni svet pred rôznymi démonmi a peklom sa rozlúči s divákmi od 4. augusta.

4. Mindhunter (Netflix)

V roku 2017 prekvapil veľkým ohlasom a úspechom. Po dvoch rokoch Netflix vracia Mindhuntera a fanúšikovia sa môžu znova tešiť na tie najbrutálnejšie vraždy, najbrutálnejších vrahov a vyšetrovateľov, ktorí sa im „musia dostať do hlavy“, aby beštiálne zločiny vyšetrili. Druhá 10-dielna séria štartuje 16. augusta.

5. The Affair (Showtime)

Seriál Aféra buď diváci milujú alebo ho po pár epizódach prestali sledovať. Tí, ktorí vydržali sa od 25. augusta dočkajú poslednej piatej série. Slovenských divákov iste poteší fakt, že na novú sériu nebudú musieť čakať. Len pár hodín po americkej premiére sa dočkajú nových epizód na HBO GO s českými titulkami, neskôr pribudne aj dabing. Nevýhodou záverečnej sezóny je fakt, že v nej budú absentovať viaceré postavy, ktoré sa v seriáli objavovali od jeho začiatku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #The Affair #Preacher #oseriáloch #The Terror #Beverly Hills 90210 #Mindhunter