Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dr. House, potom rozprávkový seriál. Kam teraz mieri sympatická hviezda?

Po viac ako ročnej pauze sa na televízne obrazovky vráti ďalšia notoricky známa tvár, ktorú poznajú aj slovenskí diváci. Je ňou herečka Jennifer Morrison, známa zo seriálov Dr. House alebo Kde bolo, tam bolo (Once Upon a Time). Aktuálne sa stane súčasťou jedného z najväčších seriálových hitov súčasnosti a jej rola je opradená rúškom tajomstva.

23.07.2019 07:00
jennifer morrison, once upon a time, kde bolo... Foto:
Herečka Jennifer Morrison sa vracia na obrazovky. Po rozprávkovom seriáli Once Upon a Time mieri do vybičovanej rodinnej drámy This is Us.
debata

Morrison sa v posledných rokoch zapísala do pamäti miliónov divákov. Jej kariéra nabrala hviezdny ráz, keď šesť rokov účinkovala v doktorovi Housovi. Dva roky pred koncom nakrúcania zo seriálu odišla a získala hlavnú úlohu v rozprávkovom seriáli Kde bolo, tam bolo (Once Upon a Time) ako Emma Swan. Ten opustila po šiestich sériách v roku 2017, následne sa vrátila do finálnej siedmej sezóny v dvoch epizódach. Odvtedy nemala výraznejšiu úlohu. Šťastie skúšala aj v pripravovanej lekárskej dráme, avšak nový projekt zlyhal už v začiatkoch.

Jedna z najvýraznejších hereckých tvárí však dlho nezostala bez práce. Chňapli po nej tvorcovia hitu This is Us (Toto sme my), ktorý túto jeseň odštartuje štvrtú sériu. Práve jej súčasťou sa stane Jennifer Morrison. Tvorcovia o jej úlohe mlčia. S najväčšou pravdepodobnosťou sa Morrison stane veľmi dôležitou postavou, ktorá sa bude v seriáli objavovať aj v ďalších troch sezónach, tie si NBC objednala hneď po konci trojky.

Práve seriál This is Us prepísal televíznu históriu. Televízie štandardne si objednávajú jednu sezónu seriálov, vzhľadom na vývoj sledovanosti, aby vedeli pružne reagovať. Ojedinele sa stane, že len tie najväčšie hity zinkasujú objednávku rovno na dve sezóny. Minimálne sa posledné dve dekády sa ešte nestalo, aby nejaký seriál dostal objednávku rovno na ďalšie tri sezóny. This is Us to dokázal. Dojemný seriál o strastiach, ale aj radostiach rodiny Pearsonovcov sledujú desiatky miliónov divákov a televízia mu očividne verí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

THIS IS US!!!! ❤️❤️❤️ #thisisus @nbcthisisus

Príspevok, ktorý zdieľa jenmorrisonlive (@jenmorrisonlive),

Práve záver tretej série otvoril zápletku pre ďalšie pokračovania. Posledné minúty finále boli venované pohľadu do neďalekej budúcnosti mladšej generácie rodiny a najväčšiu otázku vyvoláva identita matky dieťaťa, ktoré má Kevin (Justin Hartley). Ten celú sezónu márne hľadal životnú lásku a matku svojich detí. Minimálne to druhé sa mu podarilo. A práve štvrtá séria má postupne ukázať, ako sa večný smoliar stretol s nateraz neznámou postavou.

Všetko nasvedčuje tomu, že Morrison dostala túto dôležitú rolu a hoci nateraz má status vedľajšej, ale výraznej postavy, producenti nevylučujú, že v budúcnosti rozšíri zoznam hlavných postáv.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #This is Us #jennifer morrison #oseriáloch