Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Uvidíme ešte Bootha a Brennanovú? Seriálová Kosť prelomila mlčanie

Seriál Kosti (Bones) so svojimi dvanástimi sezónami doteraz patrí medzi najdlhšie vysielané drámy a aj po jeho skončení sa reprízy tešia veľkej obľube zo strany divákov. Keď sa v marci 2017 odvysielala posledná epizóda, už vtedy sa hovorilo o možnom pokračovaní. Podarilo sa nakrútiť 246 častí.

05.08.2019 07:00
kosti, seriál kosti, bones, emily deschanel,... Foto:
Kosti sa skončili pred viac ako dvoma rokmi. Dočkajú sa nového pokračovania?
debata

Prešli dva roky a zdá sa, že fanúšikovia dua Booth (David Boreanaz) a Brennanová (Emily Deschanel) si budú musieť ešte počkať, kým sa znova pozrú do Jeffersonského inštitútu a spolu s tímom vyšetria ďalšie prípady. Krátko po poslednej klapke seriálový Booth zavesil svoj odznak agenta FBI na klinec a prestúpil do konkurenčnej televízie CBS.

Stal sa hlavnou tvárou vtedajšej novinky SEAL Team a skupinke elitných vojakov, ktorých americká armáda vysiela na beznádejné akcie. Seriál má v USA úspech a na jeseň odštartuje už tretia séria. Aj keby Kosti mali dostať nejaké pokračovanie, s účasťou Davida Boreanaza by bol problém, keďže nakrúcanie je časovo náročné a navyše Kosti patria konkurenčnej stanici FOX a prestupovanie hercov medzi televíziami si vyžaduje dlhodobé dohadovanie a ladenie časových rozvrhov a neexistuje záruka úspešnej dohody.

Emily Deschanel, teda Brennanová, sa po skončení seriálu venovala naplno rodine, keďže počas nakrúcania sa stala dvojnásobnou mamou a po dvanásťročnom nakrúcaní avizovala prestávku od herectva. Svoj sľub dodržala. Tento rok zažila veľký comeback síce vo vedľajšej, no výraznej úlohe v 4. sérii Animal Kingdom. Deschanel prekvapila divákom zovňajškom, po dvojročnej pauze sa vrátila výrazne zmenená, navyše v seriáli hrá vypočítavú intrigánku Angelu, ktorá sa len nedávno dostala z drogovej závislosti.

V rámci jej návratu padla otázka, či a kedy uvidia diváci ešte niekedy Kosti. Herečka zrejme sklamala nádeje všetkých, ktorí dúfali v skorý návrat Bootha a Brennanovej. Na otázku o možnom filme to povedala jasne: „Ešte neubehol dostatok času od skončenia seriálu na preskúmanie ďalších príbehov jednotlivých postáv. Ale mám skvelé spomienky na každého, milovala som Brennanovú a prácu na seriáli.“

Vyzerá to tak, že sa nezačali ani potenciálne rozhovory o možnom pokračovaní. „Nezachytila som žiadne šumy o možnom pokračovaní. Ale viem, že David Boreanaz by do toho nešiel, nerád sa vracia do rovnakej rieky. Ja osobne nie som typ osoby, ktorá by dala takéto rázne vyjadrenie. Uvidíme,“ uzavrela Deschanel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Deschanel #David Boreanaz #Bones #BONES (Kosti) #oseriáloch