Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezda Teórie veľkého tresku má prácu istú. Jej miliónová kariéra pokračuje

Herečka Kaley Cuoco len pred dvoma mesiacmi ukončila nakrúcanie Teórie veľkého tresku a tvrdíla, že chce od aktívneho hrania oddýchnuť a dopraje si minimálne ročnú pauzu. Po dvoch mesiacoch je všetko inak. Štúdio Warner Bros., ktoré stojí aj za Teóriou veľkého tresku s ňou podpísalo nový kontrakt.

31.07.2019 07:00
debata
Herečka Kaley Cuoco chcela si dať pauzu od... Foto: CBS
kaley cuoco, teória veľkého tresku, big bang theory, Herečka Kaley Cuoco chcela si dať pauzu od herectva, nakoniec podpísala obrovskú zmluvu na nové seriály.

Ten jej zaručuje účinkovanie v novom seriáli, ale aj možnosť produkovať vlastné projekty pre čerstvo vzniknutú streamovaciu televíziu HBO Max, ktorú založilo Warner Bros. a spôsobilo otrasy na televíznom trhu.

Práve tento nový televízny hráč môže najviac zamiešať kartami, minimálne v USA a môže zosadiť Netflix z piedestálu, keďže toto štúdio má jednu z najväčších filmových a seriálových knižníc, ktoré v najbližších mesiacoch „sťahuje k sebe“ pod novú značku a stane sa pre divákov veľmi atraktívnou alternatívou voči klasickej televízii.

Štúdio si poistilo prítomnosť Kaley Cuoco vo svojich pripravovaných projektoch aj na ďalšie roky a jedna z najlepšie platených seriálových herečiek podpísala multimiliónovú dohodu. Hovorí sa, že práve štedrá odmena za prehodnotenie jej rozhodnutia, bola hybnou silou vrátiť sa k herectvu a nedodržať sľub, ktorý dala. Chcela sa venovať manželovi a koňom, ktoré miluje.

Dojemný záver seriálu Teória veľkého tresku.

Herečka, ktorá brala viac ako milión za jednu epizódu Teórie, bude súčasťou novej drámy The Flight Attendant, divákom sa čoskoro predstaví po 12 rokoch vo vážnej úlohe. Vymaniť sa z role Penny bude však ťažké, keďže stále neutíchajú dohady o možnom voľnom pokračovaní a údajne je v hre aj vlastný seriál pre Penny a Leonarda.

Práve účasť na nových projektoch nepriamo dáva najavo, že téma návratu Teórie veľkého tresku v akejkoľvek podobe sa neuskutoční. Okrem toho, že bude hlavnou tvárou novej drámy, bude jej spoločnosť produkovať nové seriály, pochopiteľne s tým, že bude ústrednou postavou. Cuoco najbližšie roky bude mať plné ruky.

Teória veľkého tresku priniesla Kaley Cuoco... Foto: CBS
kaley cuoco, johnny galecki, teória veľkého tresku, penny, leonard, Teória veľkého tresku priniesla Kaley Cuoco celosvetovú slávu. Jej stvárnenie Penny bolo bezkonkurenčné.

„Milujem to, že Warner Bros. je môj druhý domov a nemôžem byť viac nadšená z toho, že pokračuje naša neuveriteľná spolupráca,“ povedala herečka na margo novej dohody.

Jej nabitý program si protirečí s koncom Teórie veľkého tresku, keď herci čoraz častejšie tvrdili, že sú unavení z dlhoročného nakrúcania a televízia CBS ich vyvážila zlatom, len aby podpisovali nové dohody o účinkovaní. Stanica chcela pokračovať v nakrúcaní aj po dvanástej sezóne, v hre boli dokonca ďalšie dve série. Škrt cez rozpočet spravil herec Jim Parsons (Sheldon), ktorý požiadal tvorcov, aby ho z deja „vypísali“ na konci dvanástky. Tí sa nakoniec rozhodli ukončiť celý seriál. Teória veľkého tresku bez Sheldona by nemala význam.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #Teória veľkého tresku #oseriáloch