Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikom stačil iba trailer! Beverly Hills 90210 ešte pred štartom trhá rekordy

Ešte čosi vyše dvoch mesiacov zostáva do uvedenia hraného dokumentu Beverly Hills 90210, avšak už teraz seriál trhá rekordy v sledovanosti. Reč o je prvej upútavke, ktorá priniesla televízii FOX prvenstvo medzi novými seriálmi.

03.06.2019 07:00
beverly hills 90210, beverly hills, 90210, bh... Foto: ,
Legendárny seriál sa vráti už 7. augusta.
debata

Seriálovým veteránom z partičky okolo Brandona Walscha stačili dva týždne nato, aby prekonali vyostrenú konkurenciu. Beverly Hills 90210 zvalcovalo všetky nové seriály, ktoré televízie chystajú do novej televíznej sezóny v rekordnom čase.

Televízia sa teší z enormného úspechu čosi vyše minútového traileru, ktoré celkovo bolo pustené neuveriteľných 27 miliónovkrát na všetkých online platformách. Toto číslo bude ešte stúpať, keďže špeciálne 6-dielne pokračovanie má naplánovanú premiéru až na 7. augusta.

Zaujímavosťou je, že upútavka neobsahuje žiadne nové zábery, je to špeciálne promo, v ktorom sa znova stretáva väčšina pôvodných postáv a sprevádza ich legendárna znelka dávajúca na známosť, že nastal správny čas na návrat.

Pripravovaný hraný dokument nedal šancu potenciálnym novým hitom a ukázal, že pravým hitom je práve Beverly Hills, ktoré sa vracia na obrazovky po dvoch dekádach od poslednej časti.

Obľúbení herci už aktuálne nakrúcajú prvé scény a k nostalgii prispeje, napríklad, aj známa reštaurácia Peach Pit, ktorej replika vzniká vo filmových štúdiách. Stále však nie je jasné, o čom presne nové príbehy budú. Isté je jedno, že nepôjde o klasický seriál, ale o mix dokumentu a hranej drámy. Herci si zahrajú samých seba a po rokoch si uvedomia, že tieň svojich niekdajších úloh neprekročia a budú sa snažiť presvedčiť televízie, aby im pomohli zrealizovať plnohodnotný návrat.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Beverly Hills 90210