Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Držte sa kresiel! Jún bude pre seriálových fanúšikov dokonalá jazda

Nestáva tak často, aby sa v jednom mesiaci stretlo viacero seriálových hitov, ktoré majú pre svojich fanúšikov pripravené nové série. Jún bude ten mesiac! Televízie sa museli prispôsobiť Hre o tróny, ktorá by zaručene ubrala divákov a tak vysielanie svojich seriálov museli odsunúť. Krvavá sága je už minulosťou, rovnako sa televízna sezóna štandardných televízií a diváci sú hladní po premiérách.

01.06.2019 07:00
príbeh služobníčky, the handmaids tale, Foto:
Cenami ovenčený Príbeh služobníčky sa vracia s treťou sériou.
debata (1)

1. Príbeh služobníčky – 3. séria (The Handmaid's Tale)

Streamovacia spoločnosť Hulu pri viac ako roku čakania tretiu sériu jedného z najlepších seriálov sveta. Na Slovensku bude dostupný vďaka HBO a jeho online službe GO, kde diváci nájdu najnovšie epizódy len niekoľko hodín po premiére s českými titulkami. Boj o slobodu v bigotnom Gileáde pokračuje. Po udalostiach z finále druhej série, odpor proti režimu rastie a skloňuje sa slovo revolúcia. Tretia séria sa začína 5. júna.

2. Designated Survivor – 3. séria

Politická dráma s Kieferom Sutherlandom dostala druhú šancu na Netflixe. Prvé dve sezóny nenaplnili očakávania na štandardnej televízii ABC. Oťaže preberá streamovací gigant a dodáva seriálu potrebnú kreatívnu slodobu, ktorú si tento typ seriálu vyžaduje. Najnovšia desaťdielna sezóna priamo nadviaže na jej predchodkyňu. Prezident Kirkman vstupuje do otvoreného politického boja o voličov. Voľby sa blížia a on sa musí postaviť pravde čelom a ukázať neprajníkom, že je schopný viesť krajinu aj s podporou verejnosti. Tretia séria štartuje 7. júna.

3. Veľké malé klamstvá – 2. séria (Big Little Lies)

Hviezdne nabitá miniséria, ktorá nemala mať pokračovanie sa vracia s ďalšími siedmimi epizódami, ktoré si vydupali diváci. HBO svoje rozhodnutie prehodnotilo a nakoniec sa príbeh zbohatlíkov z Monterey po dvojročnej pauze vracia. A bude to bombastické. Päticu žien, ktoré neboli vždy priateľkami teraz viaže vražedné tajomstvo a či chcú alebo nie, musia všetkých presvedčiť o klamstvách. Nové príbehy sú tu od 9. júna.

4. Živí mŕtvi: Začiatok konca – 5. séria (Fear the Walking Dead)

Zombíci opäť ovládnu zničený svet. Televízia AMC vracia do vysielania svoj prvý spin-off seriál vychádzajú z The Walking Dead. Fear už dávno nie je akýmsi doplnkom k pôvodnému seriálu. Za roky vysielania síce vymenil takmer celé obsadenie, noví tvorcovia celý seriál reštartovali a odklonili sa od pôvodnej myšlienky seriálu, čo spôsobilo, že Fear je neraz lepší, ako jeho starší súrodenec. Piata séria štartuje 2. júna.

5. NOS4A2 – 1. séria

Televízia AMC sa nespolieha už len na zombíkov, od júna ponúkne hororovú novinku plnú temnoty a krvi. Ako už názov naznačuje, na obrazovkách sa objaví slávny upír Nosferatu. Hlavnú úlohu televízie zverila hollywoodskemu hercovi Zacharymu Quintovi, ktorý je známy z vesmírnej ságy Star Trek, kde stvárnil Spocka. Nový seriál štartuje 2. júna.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Big Little Lies #Fear the Walking Dead #Designated Survivor #Príbeh služobníčky #oseriáloch #The Handmaid´s Tale #NOS4A2