Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prekvapenie! Mladý Sheldon ukázal detské verzie postáv z Teórie veľkého tresku

V polovici mája sa s divákmi nelúčila len Teória veľkého tresku, ale aj jej prvý spin-off o mladom Sheldonovi uzavrel svoju druhú sériu. Pochopiteľne primárna pozornosť na seba strhla Teória, ktorá po dvanástich rokoch končila. Nenechal sa zahanbiť ani malý Sheldon, tvorcovia priniesli milé prekvapenie!

27.05.2019 07:00
young sheldon, malý sheldon, Foto:
V detstve bol malý Sheldon bez svojich priateľov. Netušil, že o pár rokov sa jeho cesty pretnú s novou rodinou.
debata (3)

Pointa konca Teórie veľkého tresku spočívala v udelení Nobelovej ceny za fyziku Sheldonovi a Amy za ich teóriu o superasymetrii. Všetci sa chystali do Švédska na slávnostné udelenie medaile.

Ako sa skončila Teória veľkého tresku? Čítajte v článku: Teória veľkého tresku nakopala Hru o tróny do…Takto sa robí koniec seriálu!

Popritom stihol Raj zmeniť Amy imidž, Howard s Bernadette predviedli prvýkrát svoje deti na obrazovkách a Leonard s Penny čakajú prvé bábätko. Rozlúčka s najdlhšie vysielanými sitkomom sveta bol plný emócií, smiechu a aj úprimných sĺz. Bolo to dokonalé finále, ktoré sa málokedy podarí zrealizovať.

Pozadu nezostal ani spin-off seriál, ktorý bol nepriamo prepojený so svojim starším súrodencom. Zápletka sa tiež úzko týkala Nobelovej ceny. Ešte ako malý chlapec Sheldon veril, že vyhrá medailu teóriu o neutrinách.

Dokonca spravil párty a pozval spolužiakov zo školy. Nikto neprišiel a malý a nepochopený génius si myslel, že navždy zostane bez priateľov. Vysielanie švédskeho rádia o piatej ráno síce neprilákalo „obyčajných“ spolužiakov, avšak netušiac, že existujú, niektorí jeho budúci priatelia predsalen počúvali.

A tak sa na obraz, aspoň na pár sekúnd, dostali detské verzie Leonarda, Penny, Raja, Howarda, Bernadette a Amy. Krátka scéna predznamenala, že práve Leonard bude so Sheldonom najlepší priatelia, pretože práve on, ako jediný, počúval vyhlásenie víťazov Nobelovej scény. Práve tieto scény ukázali, že síce malý Sheldon bol bez priateľov, v budúcnosti však už nebude nikdy sám.

Ako vyzerali obľúbené postavy z Teórie veľkého... Foto: CBS
teória veľkého tresku, big bang theory, Ako vyzerali obľúbené postavy z Teórie veľkého tresku, keď boli ešte deti? Pozrite si fotky v priloženej galérii.
Detské verzie postáv z Teórie veľkého tresku Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Pohľad na mladého Raja Koothrappaliho.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #Young Sheldon #oseriáloch