Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fackám a bitkám je koniec? Brenda sa vracia do Beverly Hills 90210

Predsalen sa vráti! Do chystaného návratu legendárneho seriálu Beverly Hills 90210 zasiahne aj Brenda Walshová! Herečka Shannen Doherty potvrdila, že sa pridáva k svojim niekdajším kolegom a priateľom a bude súčasťou nových epizód, ktoré sa objavia na obrazovkách televízie FOX niekedy v lete tohto roka.

30.04.2019 07:00
Shannen Doherty Foto:
Shannen Doherty na párty televíznej spoločnosti Paramount Network v Los Angeles.
debata

Pôvodne Doherty do projektu nebola oslovená a s jej účasťou sa vôbec nerátalo. Rozhodnutie tvorcov zrejme ovplyvnila náhla smrť Luka Perryho alias Dylana. Práve ten sa mal objaviť vo viacerých častiach 6-dielneho revivalu. Vzhľadom na nakrúcanie seriálu Riverdale sa nemohol naplno zapojiť. Lenže v marci všetky plány prekazila jeho náhle úmrtie.

Shannen Doherty od roku 2015 bojuje s rakovinou prsníka a po zdanlivo vyhratom boji podstupuje opakovanú liečbu. Aj napriek tomu sa vráti na poslednú chvíľu do seriálu, ktorý ju preslávil po celom svete. Bola jeho súčasťou v rokoch 1990 – 1994, následne sa tvorcovia rozhodli spraviť radikálny krok a Brendu poslali študovať do Európy a viac sa do deja nevrátila.

Dôvod bola prozaický. Doherty pred rokmi kariéru mala skôr založenú na škandáloch ako na hereckých výkonoch.

Hovorí sa, že na nakrúcanie prichádzala nepripravená, pod vplyvom alkoholu a drog a všetko vygradovalo aj fyzickým násilím. Dodnes sa nevie s kým. Údajne to bola jej kolegyňa Jennie Garth (Kelly). História sa opakovala aj pri hite Čarodejnica (Charmed). Tam skončila už po troch sériách. Tvorcovia postavu Prue Halliwell zabili. Vtedy mala problém so seriálovou sestrou Allysou Milano (Phoebe). Odveká problémistka nezostala svojej povesti nič dlžná.

Teraz sa však zdá, že búrlivé časy sú dávno preč a zrejme sú zabudnuté aj staré konflikty. Nové Beverly Hills 90210 je opradené rúškom tajomstva a zatiaľ si len málokto vie predstaviť, ako budú nové epizódy vyzerať, keďže nepôjde o klasické pokračovanie. Má ísť akýsi mix dokumentu a hranej drámy, keď sa všetky pôvodné postavy stretnú po dvoch dekádach a budú hľadať cesty ako priviesť seriál späť. Budú spomínať na staré časy, staré lásky, staré konflikty a pritom budú konfrontovaní so súčasnosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shannen Doherty #oseriáloch #Beverly Hills 90210