Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Hra o tróny sa už nevyhne masakru. Kto padne v tretej epizóde?

Prvá polovica poslednej série Hry o tróny sa uzavrie už v nedeľu večer odvysielaním tretej epizóde, ktorá bude obrovským zlomom v deji. Práve v tejto časti dôjde k dlhoočakávanej bitke o Zimohrad a stretu armád živých a mŕtvych a tvorcovia sľubujú klasické jatky, na ktoré fanúšikovia čakajú.

27.04.2019 07:00
hra o tróny, game of thrones, jon, daenerys, Foto:
Prežije kráľovský pár Jon a Daenerys bitku o Zimohrad?
debata

Hra o tróny je priekopníkom vo vraždení postáv akýmkoľvek spôsobom. Prvé dve epizóda ôsmej série boli mimoriadne mierumilovné, čo mnohých fanúšikov negatívne prekvapilo. Len málokto by, pred vysielaním, povedal, že nikto v nich nezomrie.

Tvorcovia sa sústredili na akési uzavretia príbehov jednotlivých postáv. Dopriali divákom stretnutia charakterov, ktoré neboli spolu niekoľko sezón alebo od samého začiatku seriálu. Zároveň prebiehali prípravy na rozhodujúci stret dvoch armád, v ktorom sa rozhodne o ďalšom osude Západozeme.

Tretia epizóda, ktorá stále tají názov, ponúkne divákom najväčšiu, najepickejšiu, najvýpravnejšiu bitku v dejinách televízie. Nakrúcala sa 55 nocí, rozsahom má predčiť aj 40-minútový filmový súboj v druhom Pánovi prsteňov. A dôjde aj na to očakávané, teda úmrtia. Je viac ako pravdepodobné, že v nedeľná epizóda sa stane osudnou pre viaceré postavy a mala dobehnúť divácky „deficit“ po krvi. Zrejme sa stane aj najkrvavejšou časťou vôbec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch