Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Už len pár dní! Nepremeškajte všetky pohľady na poslednú sériu Hry o tróny

Odpočítavanie do začiatku ôsmej série Hry o tróny vstupuje do záverečnej fázy. Zostávajú už len hodiny do nedeľnej túžobne očakávanej premiéry. Zahraničné médiá, ktoré mali možnosť vidieť prvú epizódu počas minulotýždňovej predpremiéry, hovoria jasne. Ide o jednu z najlepších úvodných epizód vôbec.

12.04.2019 07:00
hra o tróny, game of thrones, sansa, sophie... Foto:
Zime je tu! Posledný boj o Západozem sa rozpúta od nedele.
debata

Tvorcovia si pripravili už len šesť epizód a preto nie je priestor na otáľanie. Hovorí sa, že dej svižný. Prednosťou predchádzajúcich sezón bolo strategické ťahanie nitiek, kým sa príbeh dostal do bodu, keď bolo možné rozohrať bombastickú akciu. Teraz by malo byť všetko inak. Hra je rozohraná tak, že zostáva priestor už len na zvraty. Prvá epizóda bude trvať 54 minút.

Nateraz sa stále podarilo HBO uchrániť epizódy voči hackerským útokom a preto fanúšikom zostáva len čakať, kým sa pokračovanie dostane oficiálne na obrazovky. Dovtedy si môžu prehrať viacero trailerov k poslednej sérii, ktoré sa v posledných týždňoch objavili. Zaujímavosťou je, že pôvodne bola televízia na akékoľvek trailery mimoriadne skúpa. Situácia sa zmenila len mesiac pred premiérou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch