Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Živí verzus mŕtvi! Hra o tróny sa v nových záberoch pripravuje na krviprelievanie

Už len dvanásť dní zostáva do premiéry šesťdielnej poslednej série Hry o tróny a HBO zverejnilo novú upútavku s niekoľkými novými zábermi!

02.04.2019 07:00
hra o tróny, game of thrones, emilia clarke, Foto:
Emilia Clarke v 8. sérii Hry o tróny ako Daenerys Targaryen.
debata

Televízia je mimoriadne opatrná a obozretná, čo sa týka nových záberov. Len pred troma týždňami svetlo sveta uzrela dlhoočakávaná plnohodnotná upútavka, ktorá po 595 dňoch konečne ponúkla prvý pohľad na rozhodujúcu sériu a rozhodujúce udalosti, ktoré predchádzajú polemizovanému záveru.

V novom 30-sekundovom prome sa však objavujú aj nové pohľady, ktoré rozširujú prvý trailer. Hneď v úvodných sekundách je náznak prvého stretnutia Jona a Arye – súrodencov, ktorých osud rozdelil ešte počas prvej série. Následne pokračujú zábery, ktoré sú dobre známe už z prvého proma. HBO sa snaží upriamiť pozornosť nedočkavých fanúšikov na tretiu epizódu, teda na hlavný stret medzi armádou živých a Nočným kráľom s jeho mŕtvymi.

Bitka o Zimohrad bude mať 82 minút a všetko naznačuje tomu, že bude veľkým zlomom pred samotným rozuzlením všetkých zápletiek. Je však vidieť nové pohľady príchodu Jona Sneha a Daenerys, ale najmä majestátny prílet drakov, ktorí majú byť prvou ochranou líniou pred Nočným kráľom.

Objavuje sa aj nový záber na ohňom zaliaty Zimohrad, čo len potvrdzuje predpoklad, že bašta Severu padne, prichádzajúca temná armáda je nezastaviteľná. Upútavku uzatvára veta – toto je o prežití. Vyzerá to tak, že tvorcovia Hry o tróny si pripravili poriadne temnú, krvavú a zdanlivo beznádejnú sériu a všetko nasvedčuje tomu, že rozuzlenie seriálu bude skutočne veľkým prekvapením a nikto nemôže očakávať happy end.

Hra o tróny - záverečná 8. séria Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Gwendoline Christie ako Brienne z Tarthu v 8....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch