Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Beverly Hills či Pohotovosť? Prijali by ste návrat seriálov z 90-tych rokov?

Počas posledných týždňov rezonuje medzi slovenskými divákmi téma návratu kultových seriálov, ktoré televízie neplánujú vysielať. Ktorý by ste chceli späť?

16.03.2019 07:00
ally mcbeal, ally mcbealová, Foto:
Hlasujte v priloženej ankete a zaspomínajte si na staré seriály.
debata (3)

Už minulý rok, keď sa vrátila do vysielania Muprhy Brownová sa objavil dopyt po vysielaní starých kultových sitkomov, ktoré na prelome tisícročí vysielala televízia Markíza. Kto by zabudol práve na nezabudnuteľnú novinárku Muprhy a jej skvelý dabing. Divákom tiež chýba napríklad Alf, lekárska dráma Pohotovosť alebo aj Ally McBealová či Merlose Place.

Pred pár dňami táto téma opäť ožila, keď náhle zomrel herec Luke Perry alias Dylan z Beverly Hills 90210. Diváci boli zvedaví či existuje možnosť návratu kultových seriálov, na ktorých mnohí vyrástli. Stanovisko slovenských televízií však vzalo vietor z plachiet. Žiadna z nich totiž neplánuje návrat starých seriálov. Oficiálne stanovisko hovorí o tom, že televízie majú schémy nastavené inak a výrazne vpred išli aj technológie.

Seriály z 90-tych rokov sa nakrúcali iným spôsobom a súčasné požiadavky na kvalitu, podľa televízií, mnohé už nespĺňajú. Ktorý seriál by ste radi pozreli?

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Merlose Place #Ally McBeal #Alf #oseriáloch #Murphy Brownová #Beverly Hills 90210