Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Po rokoch opäť na obraze! Baby z Hriešneho tanca v šokujúcej úlohe

Herečku Jennifer Grey netreba nikomu extra predstatovať. Vďaka kultovému Hriešnemu tancu ju pozná niekoľko generácií divákov. Je však pravdou, že po tejto úlohe už nenasledovala žiadna rola, ktorá by ju vytrhla z večného "prekliatia" jednej postavy.

21.02.2019 07:00
klinika grace, greys anatomy, jennifer grey, Foto:
Herečka Jennifer Grey zotrvá v Klinike Grace niekoľko epizód. Tvorcovia pre ňu prichystali komplikovanú rolu, ktorá prekvapí aj divákov.
debata

Pred pár dňami herečka absolvovala prekvapujúci návrat na televízne obrazovky v aktuálne vysielanej 15. sérii Kliniky Grace (Grey's Anatomy). Tvorcovia seriálu avizovali jej príchod už pred niekoľkými týždňami, nechceli však prezradiť v akej úlohe sa objaví. Mnohí tipovali, že si zahrá matku z jednej hlavných postáv. Minulý štvrtok sa celá situácia vyjasnila. A diváci zostali prekvapení.

Drvivá väčšina divákov má herečku zafixovanú ako tú milú, usmievavú Baby, tentokrát je všetko inak. Herečka vyzerá stále skvele a stále výzorom pripomína mladú ženu, hoci od premiéry filmu ubehlo takmer 32 rokov. V Klinike Grace spočiatku pôsobila ako zničená matka, ktorá sa po dlhých mesiacoch dostala na stopu svojej drogovo závislej dcéry a zistila, že je ešte aj babičkou. Zo zlomenej ženy sa veľmi rýchlo stala stará mama bojujúca o práva vnuka, ktorého si osvojil jeden z lekárov zo Seattlu.

A spolu s manželom je rozhodnutá rozpútať vojnu o nevinné dieťa. Aby toho nebolo, jej závislá dcéra je stratený prípad. Z ukážkového dieťaťa sa stala troska a nepomohol ani odborní dohľad jej pestúnov z radov lekárov.

Herečka Jennifer Grey sa po dlhých rokoch... Foto: ABC
klinika grace, greys anatomy, jennifer grey, Herečka Jennifer Grey sa po dlhých rokoch objavila na televíznych obrazovkách, hoci len ako vedľajšia postava.

Seriál pokračuje aj vo štvrtok večer ťažkou epizódou, keďže nezvestné dievča sa znova objaví na scéne, avšak jej posledný útek z liečebne sa jej stane osudným.

Tvorcovia Kliniky Grace poriadne pritvrdia, rozpíšu zápletku o tom, či je správne vychovávať dieťa mŕtvej závislej dcéry, aj keď malý chlapec má svoju rodinu, ktorá o ňom dovtedy netušila.

VIDEO: Drsných chlapcov z ulice nemôžu hrať herci z národného divadla, hovorí režisér filmu Ostrým nožom Teodor Kuhn
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Klinika Grace #Jennifer Grey #Grey´s Anatomy #oseriáloch