Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

HBO naservíruje ďalšiu seriálovú bombu. Šikovne sa vyhne Hre o tróny

Fanúšikov čakajú v najbližších mesiacoch poriadne hody, v ktorých bude kraľovať televízia HBO. Televízia avizuje návrat ďalšieho megahitu, ktorý v roku 2017 zvalcoval nielen ceny Emmy, ale rebríčky sledovanosti. Reč je o minisérii Big Little Lies (Veľké malé klamstvá), ktorá zoskupila najväčšie hollywoodske hviezdy.

11.02.2019 07:00
big little lies, veľké malé klamstvá, Foto:
Monterey nezabúda a neodpúšťa. Druhá séria Veľkých klamstiev ukázala prvé fotky z druhej série.
debata

Vráti sa ústredná pätica žien, bez ktorých by sa seriál nezaobišiel – Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley, Zoe Kravitz.

Po dlhých dohadoch o možnom (ne)pokračovaní sa nakoniec svet dočká aj druhej série, ktorá pôvodne nikdy nemala vzniknúť. Obrovský úspech sedemdielnej minisérie prinútil HBO prehodnotiť svoje rozhodnutie a po dvoch rokoch sa v júni prirútia nové epizódy.

Ďalších sedem epizód bude opäť nabitých klamstvami, tajomstvami, ale aj verným priateľstvom, ktoré musí zamiesť stopy po smrti násilníka Perryho, ktorý terorizoval „Nicole Kidman“. Nová séria bude opäť herecký koncert.

K zabehnutým postavám sa pridáva oscarová herečka Meryl Streep v úlohe Mary Louis Wright – matky spomínaného násilníka Perryho. Do Monterey príde pátrať po pravých príčinách záhadnej smrti milovaného synáčika a skupinka žien bude mať ďalší problém. Nielenže musí presvedčiť políciu a komunitu zbohatlíkov o svojom príbehu, ale na päty im bude šliapať poriadne prefíkaná „mamička“.

Posilou druhej série je Mery Streepová, ktorá... Foto: HBO
big little lies, veľké malé klamstvá, Posilou druhej série je Mery Streepová, ktorá príde pátrať po príčinách smrti svojho syna.

Madeline, Celeste, Jane, Renata a Bonnie sa vrátia v plnej paráde. Minulosť a zákon im bude v pätách, ale nebude ich šetriť ani samotný život. Život v malomeštiackej zbohatlíckej komunite má svoje čudné pravidlá a treba sa im prispôsobiť, inak hrozí vylúčenie a rola outsidera. Monterey nikomu nič nedaruje a pätica žien bola vždy hlavnými hviezdami, teraz ich piedestál sa bude otriasať v základoch.

V druhej sérii sa objavia všetky postavy, ktoré... Foto: HBO
big little lies, veľké malé klamstvá, V druhej sérii sa objavia všetky postavy, ktoré si diváci zamilovali.

Druhá séria Veľkých malých klamstiev po závere Hry o tróny je najočakávanejším seriálom tohto roka v rámci HBO. Televízia veľmi šikovne júnovým štartom sa vyhla konkurencii svojich najväčších hitov na cenách Emmy a chce si zabezpečiť žatvu pre oba seriály.

Vec sa má tak. Koniec mája je hraničný termín pre seriály, ktoré chcú bojovať o cenné sošky v danom roku. Tým, že posledná séria Hry o tróny štartuje v apríli a končí v máji, tak sa očakáva, že zvalcuje tohtoročné Emmy. Júnový termín znamená, že Veľké malé klamstvá pôjdu do boja o Emmy v roku 2020. Oba megahity si teda nebudú konkurovať a televízia im vytvorila priestor, aby mohli vyniknúť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meryl Streep #Reese Witherspoon #Shailene Woodley #Nicole Kidman #HBO #Big Little Lies #Veľké malé klamstvá #oseriáloch