Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mnohí tento seriál nenávideli, ale aj milovali. Po rokoch sa môže vrátiť!

Ohovárania a intríg nikdy nie je dosť! Aktuálne prebiehajúci televízny trend revivalov starých seriálov má ďalší cieľ, priviesť späť k životu kultovú Gossip Girl. Dnešná generácia dvadsiatnikov a tridsiatnikov má ešte v živej pamäti jagavý svet zbohatlíkov z Upper East Side v New Yorku a ich problémy neraz odtrhnuté od životov bežných smrteľníkov. Nekonečné párty, kde si rodičia dohadovali miliardové kšefty, kým ich detičky si užívali bezstarostný život plnými dúškami. Kto by si nepamätal Serenu, Blair, Dana alebo Chucka?

04.02.2019 07:00
gossip girl, Foto:
Vyzerá to tak, že intrigánska partička zbohatlíkov zo seriálu Gossip Girl sa môže čoskoro vrátiť.
debata

Zdá sa, že intrigánska partička sa čoskoro opäť prihlási o slovo. Televízia The CW, ktorá pôvodný seriál vysielala v rokoch 2006 – 2012 potvrdila, že už prebehli prvé diskusie o možnom návrate. Pritom znovuzrodenie Gossip Girl sa už niekoľkokrát prepieralo a na striedačku ho odmietali viacerí hereckí predstavitelia, najmä hlavná hviezda Blake Lively.

Zaujímavosťou je, že pätica hlavných predstaviteľov sa uchytila a majú viac či menej úspešnú kariéru. Najviac samozrejme zabodovala spomínaná Blake Lively, ktorá má asi najmenej dôvodov sa vrátiť. Medzičasom sa vydala za Ryana Reynoldsa, porodila dve deti a o prácu nemá núdzu.

Rovnako úspešná je aj nezabudnuteľná intrigánka Blaire v podaní Leighton Meester, ktorá je mimoriadne aktívna vo svete seriálov a aktuálne hviezdi v sitkome Single Parents. Za posledný rok poriadne vystrelila hviezda herca Penna Badgleyho vďaka megahitu You.

Riaditeľ televízia Mark Pedowitz sa nechal počuť, že by Gossip Girl rád privítal späť. Aktuálne The CW sa vezie na revivalovej vlne, vysiela Dynastiu, Roswell a aj Charmed (Čarodejnice). „Prebehli prvotné diskusie, neviem potvrdiť či pokračujú aj naďalej,“ naznačil možný návrat Pedowitz. „Veľa závisí na štúdiu Warner Bros. a hlavných tvorcoch, bez nich nemá cenu do toho ísť,“ uzavrel riaditeľ.

Vyzerá to tak, že po rokoch odmietania sa ľady hýbu a je možné, že Gossip Girl čoskoro rozpúta v uliciach New Yorku novú vlnu ohovárania a intríg. Diskusie by sa nerozbehli, ak by neexistovala šanca, že by na ňu kývli aj pôvodní herci.

Mal Tomáš Maštalír strach pri nakrúcaní Trhliny? Čo ho desilo? Pozrite si exkluzívne video na TV Pravda!

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #Gossip Girl #Leighton Meester #Penn Badgley #oseriáloch