Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka sa opäť spoľahne na seriál Som mama. Prichádza druhá séria

Do boja o seriálového diváka sa zapája aj televízia JOJ, ktorá bude pokračovať vo vysielaní rodičovského seriálu Som mama. Na jeseň tento seriál jediný zafungoval.

16.01.2019 07:00
som mama, som mama 2, tormová, čobejová, kanócz, Foto:
V druhej sérii Som mama diváci opäť uvidia obľúbené postavy, dej sa posunie o pár mesiacov neskôr.
debata

Prvá dvadsiatka epizód sa predstavila počas jesene a pre Jojku, v konečnom dôsledku, znamenala istotu stabilnej sledovanosti, keď sa Ministri ukázali ako menej výkonný formát. Som mama týždeň čo týždeň prinášala 18% až 20% podiely na trhu a ukázalo sa, že sa podarilo prilákať mimoriadne verné publikum, ktoré fandí knihám Kristíny Tormovej. Netrvalo dlho a televízia potvrdila vznik aj druhej série. Tá sa do vysielania dostane od stredy 16. januára a opäť sa budú vysielať dve epizódy za sebou.

Aj druhá séria sa ponesie v rovnakom duchu ako jej predchodkyňa. Verní diváci dostanú to, čo očakávajú. Rodičovský humor nikdy neomrzí najmä tých, ktorí to prežili. V tejto sérii sa bude sledovať život štyroch rodín s malými deťmi a s humorným nadhľadom diváci uvidia širokú plejádu ťažkostí, s ktorými sa stretávajú. Objavia sa prvé zuby, prvé slová, rizikové tehotenstvo, detské choroby, vybavovanie škôlky, partnerské problémy kvôli deťom, rozchody aj strasti vzťahu na diaľku.

Ubehlo niekoľko mesiacov od udalostí z prvej série a Tina s Robom sa presťahovali „do lepšieho“. Stávajú sa obyvateľmi satelitného mestečka „kam Bratislava chodí spať“. Pôvodne nepredstaviteľná predstava, že Tina opustí svoj byt sa stala realitou a ona sa prekvapujúco dobre stotožnila s novým domovom.

Čoskoro po presťahovaní Tina zistí, že v dome žije prevažne sama, lebo Robo prijme pracovnú ponuku, ktorá ho čoraz častejšie odveje do Prahy. Všetci ich tlačia do svadby, no prvý pokus dopadne úplnou katastrofou. Je jasné, že Tina si na svoj happy end bude musieť riadne počkať.

Hlavné postavy zo seriálu Som mama Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Michaela Čobejová a Ady Hajdu v seriáli Som mama.

Igor sa nájde v manažovaní detského centra, ktoré mu zverí Majko a s Agátou čakajú ďalšie dieťa. Situáciu ťažko zvláda každý z nich a potrebujú pomoc. Darinka s Majkom žijú svoj bezstarostný život, až kým ho nedobehne minulosť, dostane infarkt, firma sa rúti do krachu a riešenie, ktoré ich zachráni zahŕňa stratu dcéry.

Adam sa vzdal bistra v prospech podniku pre rodičov s deťmi vedľa materského centra, ktorý sa stane jeho spoločným projektom s Kvetenou. A nebude to ich jediné spoločné dielo, čoskoro sa dočkajú aj spoločného potomka.

Z nakrúcania seriálu Som mama Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Z nakrúcania seriálu Som mama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Som mama #oseriáloch #Kristína Tormová