Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Z veľkolepého návratu fraška! Beverly Hills 90210 nečaká vzkriesenie

Už sa zdalo, že na vlne revivalov – teda návrate starých seriálov – sa zvezie aj kultové Beverly Hills 90210. Pred Vianocami sa prevalila správa, že tvorcom sa podarilo dať opäť dokopy takmer celú pôvodnú partiu a prebiehajú intenzívne prípravy, aby sa mohli čo najskôr spustiť kamery. O potenciálny projekt údajne prejavilo záujem niekoľko televízií, ale aj streamovacie služby, čo len podčiarklo reálnosť vzniku nových epizód.

08.01.2019 07:00
beverly hills, beverly hills 90210, Foto:
Bombastická správa o návrate kultového seriálu sa rozplynula. Diváci sa nedočkajú nových epizód.
debata

Potvrdený bol návrat Jason Priestleyho (Brandon), Iana Zieringa (Steve), Briana Austina Greena (Davida). Nemali chýbať ani ženské hrdinky. Vrátiť sa mala Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly) a aj Gabrielle Carteris (Andrea). Práve Spelling bol tá, ktorá ešte v marci 2018 okato naznačovala a nepriamo potvrdila vznik nových epizód. Do projektu nebola oslovená len Shannen Doherty (Brenda) a Luke Perry (Dylan).

Za vznikom revivalu stáli tvorcovia, ktorí už raz značku 90210 priviedli späť na obrazovky. Konkrétne v rokoch 2008–2013 sa vysielalo akési voľné pokračovania, v ktorom sa objavili aj pôvodné postavy, tie s nimi mali nepriame prepojenia. Dokonca aj postavy z novej generácie sa mali objaviť v revivaly. Ešte pred pár týždňami všetko vyzeralo viac ako ideálne a ak by sa to podarilo zrealizovať, bola by to seriálová senzácia.

Stačili však dva týždne a celý ošiaľ sa rozplynul. Tvorcovia uviedli všetko na pravú mieru. Pointou je, že Beverly Hills 90210, ako ho dobre poznajú aj Slováci, sa nevráti. Nechystá sa žiadne seriálové pokračovanie. Tvorcovia pripravujú akúsi dokumentárno-seriálovú verziu, ktorá sa zameria na pôvodné postavy a herci budú hrať samých seba a bude sa mapovať ich život.

Koncentrácia hviezdnych mien je naďalej atraktívna a motivácia vysielať túto šou neutícha a tvorcovia si môžu vyberať z možných vysielateľov. Divákom zostávajú len oči pre plač. Svoj obľúbený seriál v novom šate neuvidia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beverly Hills 902 10 #oseriáloch