Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký návrat? Niekdajšia hviezda Upírskych denníkov pokúša šťastie

Televízia CBS to ide risknúť s ďalším tradičným sitkomom, od 10. januára s názvom Fam. Lákadlom má byť herečka Nina Dobrev, niekdajšia hviezda Upírskych denníkov.

10.01.2019 07:00
nina dobrev, fam, seriál fam, Foto:
Obľúbená herečka Nina Dobrev sa po rokoch vracia k seriálom, v predstaví sa v komediálnej novinke Fam.
debata

Toto je jej prvá seriálová úloha od skončenia seriálu. Následne sa niekoľko rokov venovala filmovej kariére. Fam je príbeh o mladých snúbencoch, ktorí sa chystajú spraviť veľký krok. Rodiny z obidvoch strán barikád sa postupne spoznávajú. Ženíchova rodina je ako z katalógu, nevestina je katastrofa. Vzniká nekonečný námet pre kopec vtipov.

Kým rodina ženícha Nicka je ako vystrihnutá z katalógu o idylickej rodine, kde sú všetci šťastní, vysmiati a sú zvyknutí byť v životoch jeden druhého. Nevestina rodina je katastrofa. Otec je egocentrický sociopat, ktorý mal rodinu len z povinnosti a netají sa tým, že nikdy nemal mať deti. Clem sa pred rokmi rozhodla dať bodku za rozvrátenou rodinou a postavila sa na vlastné nohy.

Podarilo sa jej preraziť, je úspešná v práci, zabezpečená, má skvelý vzťah a malé tajomstvo o rodine. Kým sa v byte neobjaví jej 16-ročná problematická nevlastná sestra Shannon, pri ktorej platí, že jablko nepadlo ďaleko od stromu a poriadne sa „potatila“. Clem sa snaží maskovať stopy po jej rodine, o otcovi tvrdí, že je mŕtvy, avšak jej snaha je márna. Nadchádzajúca svadba je ideálna príležitosť pre rodinné stretnutia.

Zúfalá nevesta musí vyjsť s pravdou von, keď sa medzi dverami „mŕtvy otec“ a čo čert nechcel, Nickova rodina je priam nadšená a chce rozhádaných členov dať dokopy. Fam sa ukazuje ako klasický sitkom v štýle Teórie veľkého tresku. Má byť plný skečov, narážok na americké poňatie rodiny a najmä má byť vstupenkou pre Ninu Dobrev do sveta seriálov. Navyše sa predstaví v polohe, ktorá je pre jej fanúšikov cudzia, doteraz ju v komediálnej polohe nevideli. Sústredila sa skôr na dramatické úlohy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nina Dobrev #oseriáloch #Fam