Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálová bomba! Beverly Hills 90210 hlási návrat s pôvodnými hviezdami

Legendárny seriál Beverly Hills 90210 netreba nikomu predstavovať, na jeho príbehoch vyrástla nejedna generácia divákov. Teraz hlási návrat.

23.12.2018 07:00
beverly hills, beverly hills 90210, Foto:
Kultový seriál sa vracia, zatiaľ je potvrdený návrat väčšiny postáv.
debata (5)

Trend návratu starých seriálov je čoraz silnejší a na zopakovanie známych úloh sa nechali zlákať hviezdy tohto seriálu. Prvé náznaky možného revivalu naznačila herečka Tori Spelling (Donna) už pred deviatimi mesiacmi. Za ten čas sa toho poriadne veľa zmenilo a prípravy pokročili míľovými krokmi vpred.

Tento návrat by mohol patriť medzi tie najvydarenejšie. O nové pokračovanie Beverly Hills 90210 prejavilo záujem niekoľko televízií a streamovacích platforiem. Diváci sa môžu tešiť na všetky pôvodné postavy z prvých sezón. Potvrdený je návrat Jason Priestleyho (Brandon), Iana Zieringa (Steve), Briana Austina Greena (Davida). Nebudú chýbať ani ženské hrdinky. Vráti sa Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly) a aj Gabrielle Carteris (Andrea). Otáznik visí nad Shannen Doherty.

Okrem toho, že z pôvodného seriálu ju vyhodili po niekoľkých sezónach pre konflikty s ostatnými hercami, tak aktuálne herečka bojuje s rakovinou. Nie je známe či ju tvorcovia, vzhľadom na bujarú minulosť, oslovili.

A to nie je všetko. Tvorcovia plánujú priviesť späť aj hviezdy z prvého spin-offu 90210: Nová generácia, ktorý dobre poznajú aj slovenskí diváci. Tento seriál mal veľký úspech. Dočkal sa piatich sérií a skončil po 100 epizódach. Dokonca v ňom nepravidelne účinkovali aj pôvodné hviezdy ako Tori Spelling, Jennie Garth a Shannen Doherty. Práve vďaka tejto skutočnosti je veľká nádej, že Doherty sa objaví aj v najnovšom pokračovaní.

Mnohé fanúšičky nepoteší správa, že nateraz nefiguruje medzi účinkujúcimi ani herec Luke Perry (Dylan). Zoznam účinkujúcich by sa mal ešte upresniť, seriál pôjde do produkcie neskôr v roku 2019, zostáva teda ešte veľa času na rokovania s hercami.

Seriál Beverly Hills 90210 sa vysielal v rokoch 1990 – 2000 a skončil po desiatich sériách, 90210: Nová generácia sa vysielal na televízií The CW v rokoch 2008 – 2013.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth #Brian Austin Green #Tori Spelling #Beverly Hills 902 10 #Jason Priestley #Ian Ziering #oseriáloch #902 10: Nová generácia