Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Spoznajte najväčšiu záhadu Slovenska. Čo skrýva Trhlina?

Presne o tri týždne bude mať v kinách slávnostnú premiéru filmová adaptácia knižného bestselleru Jozefa Kariku - Trhlina. Na ňu nadviaže rozšírená trojdielna miniséria na Jojke. Každá epizóda bude mať 45 minút, kým film bude mať 110-minútový finálny strih.

03.01.2019 07:00
Trhlina Foto:
Zľava: Matej Marušin, Dávid Hartl, Mária Bartalos a Tomáš Maštalír vo filme Trhlina.
debata (4)

Slovenský Bermudský štvoruholník je územie ohraničené mestami Nitra, Zlaté Moravce, Topoľčany a Partizánske. Hrôzostrašné historky o záhadných zmiznutiach ľudí v okolí Tribeča sú známe už niekoľko storočí, najmä obyvatelia blízkeho okolia celé generácie tradujú príbehmi o tom, ako zmizli nevinní obyvatelia a buď sa nikdy nevrátili alebo sa za záhadných okolnosti zjavili po mesiacoch a už nikdy sa psychicky nespamätali.

Video

Režisérom minisérie je Peter Bebjak, ktorý je podpísaný aj pod oceňovanou Čiarou alebo kriminálkou Za sklom, či ďalšími seriálovými projektmi. V hlavných úlohách sa predstaví Matej Marušin, Tomáš Maštalír, Mária Bartalos Havranová, Juraj Loj, Tomáš Mishura, Jaroslav Mottl a iní.

Video

Teraz máte jedinečnú šancu spoznať zákulisie Trhliny a pozrieť si sériu videí, ktoré poodhaľujú zákulisie samotného nakrúcania.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #miniséria Trhlina