Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sledujte! Hra o tróny láka na záver tým najlepším, čo v minulosti ponúkla

Možno iba tri mesiace delia svet od túžobne očakávaného záveru Hry o tróny. HBO predstavil kompletnú sériu upútaviek, ktoré majú naladiť divákov. Tento kompilát obsahuje výber tých najväčších zvratov zo všetkých sezón.

06.01.2019 07:00
hra o trony nočný kráľ Foto:
Pripomeňte si najlepšie okamihy z Hry o tróny, aj to, ako Nočný kráľ ukázal svoju silu.
debata

Preto tu nechýba dojemná smrť Hodora, zmŕtvychvstanie Jon Sneha, šokujúca a pre mnohých uspokojujúca smrť nenávideného kráľa Joffreyho alebo ako Tyrion zabil svojho otca, pre ktorého bol odvekým sklamaním.

Aby toho nebolo málo, HBO pripomína aj smrť Neda Starka, ktorá naplno spustila intrigy, vraždy a boj o Železný trón alebo gesto Daenerys, keď jedla srdce, aby ukázala Khalovi Drogovi svoju silu. Nechýba ani boj o Zimohrad, keď Jon Sneh s pomocou Sansy opäť získali späť svoj domov a „vyrovnali“ dlhy s Ramsayem Boltonom.

Várka upútaviek by sa nemohla zaobísť bez jedného z najväčších zvratov v prvých sériách. V tretej sérii tvorcovia šokovali masakrom nazvaným Červená svadba. Pripomeňte si tiež prvú ukážku sily Armády mŕtvych a nezabudnuteľnú scénu s Nočným kráľom.

Je tu aj odplata Arye a zničenie Steny a prechod Armády mŕtvych do Západozeme. Strhujúce spomienky sú len predzvesťou epického konca, ktorý príde v apríli 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch