Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bola katastrofa! Seriálové prešľapy, ktoré priniesli slovenské televízie

Rok 2019 má šancu vyhnúť sa chybám, ktoré slovenské televízie v mnohých prípadoch spáchali v predchádzajúcich mesiacoch. Rok 2018 bol v znamení seriálov a okrem mnohého dobrého tu boli aj niektoré prešľapy. Možno s dobrým úmyslom nakrútené, diváci však ukázali jasné preferencie a otočili sa im chrbtom. Ktorým slovenským seriálom nevyšiel minulý rok?

02.01.2019 07:00
Semafor, maštalír, nahálka, majer, Foto:
Vtipná trojka v zložení Stanislav Majer, Tomáš Maštalír, Martin Nahálka na divákov Jojky nezabrala.
debata (2)

1. Detektív Dušo (Markíza)

Jednoznačným víťazom je ťažko zadefinovateľný seriál s názvom Detektív Dušo. Zvlášna konštalácia akože kriminálneho žánru s komediálnymi prvkami mala evokovať Monka. Ani pri najlepšej vôli sa na ňom nedalo nájsť nič dobré. Našťastie, ako rýchlo prišiel, tak aj rýchlo odišiel. Zostáva dúfať, že nič podobné sa viac neobjaví.

2. Semafor (JOJ)

Mal to by seriál pre moderných mladších mužov, ktorí by sa v trojici tridsiatnikov našli. Problémom bolo, že sa nenašli.

3. Hotel (JOJ)

Tento seriál doplatil na zlú stratégiu vysielania. Prvá polovica tohto roka Jojka vysielala vlastnú pôvodnú tvorbu v zhustenom režime, dvakrát do týždňa a seriály sa striedali ako na bežiacom páse. Hotel bol modernou komédiou, nakrútenou filmových spôsobom. Malo to drive, svetlé chvíle. Diváci si však už mu nedali šancu.

4. Ministri (JOJ)

Tohtoročná jeseň priniesla na obrazovky kontroverznú novinku, ktorá zdvihla žlč nielen divákom, ale iste aj politikom. Jojka poriadne provokovala s Ministrami a fiktívnou slovenskou vládou zloženou z úplných diletantov. Na obrazovkách sa preprali tie najväčšie kauzy a prešľapy politickách elít za posledných 30 rokov. Otázne je, prečo ho diváci odmietli. Možno sú presýtení politikou. Seriál sa vráti s novými epizódami aj v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hotel #semafor #oseriáloch #Detektív Dušo #seriál Ministri