Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Niečo pre nedočkavcov! Hra o tróny láka ďalšou ukážkou, stretne sa oheň a ľad

HBO sa opäť drží zabehnutých koľají aj pri promovaní poslednej série Hry o tróny. Pred pár hodinami zverejnilo ďalšiu štylizovanú upútavku. Čo odhalila? V podstate nič. Fanúšikovia tak naďalej márne čakajú na prvé zábery z ôsmej série.

07.12.2018 07:35
hra o tróny, game of thrones, viserion, drak, Foto:
HBO láka na poslednú sériu ďalším krátkym teaserom.
debata

Diváci dostali malý teaser s tým, čo všetci dobre vedia. Stretne sa oheň a ľad, stretnú sa živí a mŕtvi. Treba však dodať, že HBO vie, ako vygradovať zvedavosť na plnohodnotný trailer, ktorý by sa mohol objaviť ešte tento rok. Potvrdil to programový riaditeľ televízie ešte na jeseň. Či sa to tak stane je otázne.

Nateraz sa pokračuje v tradícii štylizovaného teasru, ktorý vždy predchádzal traileru. Aj ten avizuje veľkú vojnu o nadvládu nad Západozemou. Teaser je podfarbený klasickým hudobným motívom, ktorý diváci dobre poznajú. Prichádza zima a s ňou Nočný kráľ s Armádou mŕtvych, na druhej strane sa nachádza odpor – oheň. Ich stret bude epický.

HBO je teda naďalej skúpe na akýkoľvek záber zo šesťdielnej ôsmej série. Len pred tromi týždňami odštartovala kampaň k záveru, ktorá nesie slogan – For the Throne. Séria krátkych upútaviek boli len zostrihom starých záberov.

Ak by televízia dodržala približný odstup medzi upútavkami, tak by mohlo v období Vianoc vypustiť aj trailer. Ide však o špekuláciu. Tak či onak, plnohodnotné rozbehnutie mánie okolo záveru seriálu sa rozbehne od januára. Posledné epizódy sú avizované na apríl 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch