Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Teória veľkého tresku má depku! Vylieči ju malý egocentrický fyzik?

Posledná tohtoročná epizóda Teórie veľkého tresku bude prelomová. Spojí sa totiž so spin-offom o Mladom Sheldonovi. Ako?

06.12.2018 07:00
teória veľkého tresku, big bang theory, sheldon, Foto:
Dospelého Sheldona postaví na nohy jeho mladšie ja v odkaze z minulosti.
debata

Tvorcovia komediálnych seriálov ešte v novembri prekvapili fanúšikov, keď oznámili, že spoja zdanlivo nespojiteľné. Do Teórie zavíta nielen mladý Sheldon Cooper, ale aj jeho otec a brat Georgie. Rovnako sa vie, že otec Sheldona zomrel, s čím pracuje aj príbeh Teórie, no v Mladom Sheldonovi sa k tejto zápletke ešte nedostali. O to zaujímavejšie bude, keď Sheldon v súčasnosti „uvidí“ svojho otca.

Hlavnou otázkou štvrtkového crossoveru je, akým spôsobom sa tieto dva seriály spoja. V hre boli halucinácie, sen. Nič z toho to nakoniec nebude. Spôsob, ako prepojiť Mladého Sheldona, ktorý Teórii predchádza o tridsať rokov, bude spočívať v prozaickejšej for­me.

V novembri scenáristi rozvinuli zápletku so Sheldonom a Amy, ktorí sa dostali na stopu novému fyzikálnemu objavu, lenže bombastický objav sa razom rozplynul, keď ich prácu vyvrátili. Sheldon a Amy zostali nepríjemne zaskočení a Sheldon to bral ako osobné zlyhanie.

Desiata epizóda s názvom The VCR Illumination dá bodku ich práci. Depresívny Sheldon bude potrebovať vzpruhu, keďže bude mať pocit, že ako teoretický fyzik opäť zlyhal, navyše už dlho neprišiel s nejakým objavom. Pomôže mu až objavený odkaz z minulosti – VHS kazeta. A to je spôsob, ako sa dostanú postavy zo spin-offu do súčasného deja. Mladý Sheldon spolu s otcom a bratom mu odovzdajú posolstvo, na ktoré už dávno zabudol a prišlo v ten pravý čas.

Producenti tak na poslednú chvíľu stihnu prepojiť oba seriály, kým Teória v máji skončí a navyše to bude sprestrením deja záverečnej série, do ktorej sa postupne vracajú obľúbené postavy, aby sa poslednýkrát predviedli vo svojich úlohách. Zárukou skvelého humoru v tejto epizódy bude aj návrat herečky Christine Baranski ako chladnej Leonardovej matky Beverly.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jim Parsons #Teória veľkého tresku #Young Sheldon #oseriáloch