Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

V seriáli veľkolepé, v skutočnosti strohé. Takto šokujúco vyzerajú kulisy z Hry o tróny

Televízia HBO už pred pár mesiacmi oznámila radostnú správu pre každého skalného fanúšika Hry o tróny. Miesta nakrúcania sa pre nich otvoria a každý si bude môcť siahnuť na ikonické miesta, ktoré dovtedy bez dychu obdivoval len v seriáli.

16.12.2018 07:00
debata (4)

Ako však vyzerajú aktuálne, keď nakrúcanie poslednej série sa skončilo pred niekoľkými mesiacmi a tieto miesta zývajú prázdnotou? Na veľké prekvapenie si vyžadujú ešte značné finančné náklady, aby ich mohli zrekonštruovať, pretože mnohé stoja opustené a zub času bol neúprosný. Plus všetko musí byť zabezpečené, keď sa tam narhnú tisícky fanúšikov.

HBO chce na jednotlivých miestach vybudovať interaktívne prehliadky, aby ľudia videli, čo sa presne na danej lokalite nakrúcalo, keďže po zásahu špeciálnych efektov sa krajina výrazne zmenila a mnohí ani netušili, že obyčajné miesta v reálnom svete sa v tom seriálovom zmenili na nepoznanie. Všetko bude doplnené prehliadkou kostýmov, zbraní, pre fanúšikov seriálu to bude pastva pre oči.

V prvej vlne sa otvoria miesta ako Zimohrad, Čierny hrad, Kráľovské prístavisko, teda jeho kópia vybudovaná v Belfaste. Brány otvorí aj štúdio Linen Mill.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch