Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kríza zažehnaná? Jojke opäť zafungovala Som mama, Naši stále vlažní

Komediálny seriál o rodičovských peripetiách pred dvoma týždňami zažil šokujúci prepad. Nakoniec sa pokles sledovanosti nepotvrdil a jediná seriálová istota Jojky sa vrátila k stabilným číslam.

21.11.2018 07:00
som mama, kristína tormová, kristína farkašová,... Foto:
Jiří Havelka a Kristína Tormová v seriáli Som mama.
debata

Počas minulej stredy sa krivka opäť vrátila k 6% sledovanosti a 17-percentnému trhovému podielu, čo sú takmer totožné čísla, ktoré seriál stabilne dosahoval od svojho začiatku. Výkonmi seriálu nezakolísala ani zmena nasadenia, keď Jojka v októbri zredukovala dvojité stredajšie nasadenie.

Po zlyhaní štvrtej série Našich sa Som mama začala vysielať už len s jednou epizódou. Stabilnej diváckej základni ani tento fakt nevadil a zo seriálu sa vykľul stabilný hit, ktorý trošku brzdil vlažné výsledky Ministrov.

Pred dvoma týždňami Jojku zaskočil výsledok na úrovni len 5% sledovanosť a iba 15% podiel na trhu, čo bol medzitýždenný niekoľko percentný pokles.

Hlavné postavy zo seriálu Som mama Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Michaela Čobejová a Ady Hajdu v seriáli Som mama.

Tento pokles sa teda nepotvrdil a išlo len o jednorázovú záležitosť. Seriál je vo vysielaní už dva mesiace, preto prípadne trvalé poklesy by boli prirodzené, no nežiadúce. Televízia v týchto dňoch finišuje s nakrúcaním druhej série a vstupovať do pokračovania s kontinuálnym poklesom by bolo nelichotivé.

Svoje štandardné výkony, charakteritiské pred štvrtú sériu, predvázajú aj Naši. Kedysi nadpriemerné čísla vystriedali pomerne vlažné. Najnovšie epizódy dosahujú len 15% podiel na trhu. Rovnako ako pri Som mama, tak aj Naši sa dočkajú ďalšej série.

Seriál Naši - 4. séria Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Záber zo štvrtej série seriálu Naši.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Som mama #Naši #oseriáloch