Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Keď Sheldon stretne mladého Sheldona! Tak bude pravý veľký tresk

Tvorcovia obľúbených komediálnych seriálov chystajú pre divákov poriadne veľký vianočný darček. Spoja Teória veľkého tresku a Mladého Sheldona v jednej epizóde a nezastaví ich ani fakt, že spin-off seriál sa odohráva takmer tridsať rokov v minulosti.

19.11.2018 07:00
debata
Decembrová epizóda Teórie veľkého tresku bude... Foto: CBS
sheldon, jim parsons, Decembrová epizóda Teórie veľkého tresku bude špeciálna. Dospelý Sheldon stretne svoje detské ja.

Vzhľadom nato, že vysielanie poslednej série Teórie v plnom prúde a času do jej konca nezostáva veľa, producenti sa musia poriadne poponáhľať, aby stihli predstaviť nevšednú epizódu, ktorá poprie všetku logiku.

Kedy sa jej diváci dočkajú? Odpoveď je viac ako potešujúca, už počas decembra, kým sa oba seriály odoberú na tradičnú vianočnú prestávku vo vysielaní. Detaily špeciálnej crossoverovej epizódy sú prísne tajné, keďže ide o veľkú udalosť. Vie sa len postavy z prvého spin-off seriálu sa objavia v Teórii veľkého tresku. Pôjde o mužských hereckých predstaviteľov tohto seriálu. Pochopiteľne prvé husle bude hrať talentovaný Ian Armitage, ktorý bravúrne zvláda detskú verziu geniálneho fyzika. A to nebude všetko!

Svoju účasť potvrdili aj herci Lance Barber a Montana Jordan. Barber stvárňuje otca Sheldona, o ktorom sa vie, že zomrel, keď mal 14 rokov a Sheldon naňho spomína nie vždy v dobrom. V Teórii veľkého tresku je neraz vykreslený ako prototyp povaľača s pivom v ruke a v záľube v jedle, čo sa mu stalo aj osudným. Naopak v príbehoch o mladom Sheldonovi sa snažia tvorcovia tieto hrany obrúsiť. Síce typické črty zachovali, avšak neraz ho ukazujú ako milujúceho otca, ktorý sa snaží geniálneho syna podporiť, hoci mu absolútne nerozumie.

Jordan hrá najstaršieho brata Georgieho, ktorý je pravým opakom Sheldona. Jeho dospelá verzia sa už v Teórii objavila vo finále 11. série, keď mal Sheldon svadbu s Amy. Rovnako aj s ním má viac ako komplikované vzťahy, keďže Georgie sa „potatil“ a je prototypom stratenej existencie s nízkym IQ.

Ako sa však tieto postavy dostanú do súčasnosti? Scenáristi iste majú pripravenú poriadnu zápletku. Pripravovaná epizóda bude ďalšou čerešničkou na torte, ktorú tvorcovia postupne fanúšikom servírujú počas poslednej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jim Parsons #Teória veľkého tresku #Young Sheldon #oseriáloch