Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Štartuje seriál, ktorý fanúšikovia od začiatku nenávidia. Uspeje?

Televízia The CW poriadne provokuje svojich divákov a tvrdohlavo si ide za svojim. Nové spracovanei kultových Čarodejníc ide na obrazovky. Bez debaty. Aj napriek tomu, že existuje asi len malá skupinka divákov, ktorí sa tešia na novú verziu.

14.10.2018 07:00
charmed, čarodejnce, Foto:
Skalní fanúšikovia sa musia pripraviť na latino verziu pôvodného seriálu.
debata

Touto skupinkou je nová generácia divákov, ktorá o pôvodnej verzii seriálu možno len počula, keďže na obrazovky sa dostala pred 20 rokmi a pre mladých divákov je akousi úsmevnou pripomienkou čias minulých.

Práve na týchto divákov sa stanica spolieha. Tí, ktorí si nedajú siahnuť aj pôvodné Čarodejnice a to je omnoho väčšia skupina divákov sú razantne proti. So seriálom, ktorý sa úspešne vysielal na Slovensku a vyrástla na ňom jedna generácia, ktorá sa ponáhľala zo školy, aby stihla poobedné nové epizódy, totiž reboot nemá nič spoločné. Teda až na názov. The CW znova recykluje názov Charmed.

Vo verziu z roku 2018 už nebudú sestry Halliwellové, ale úplne nová trojka. Nemožno očakávať návrat Prue, respektíve Paige, Piper a Phoebe. Po novom sa predstavia sestry Pruittové – Mel, Madison a Macy.

Televízia The CW poriadne sťažila pozíciu začínajúcemu seriálu, ktorý sa môže spoliehať len na silnú značku. Po prvýkrát v histórii totiž televízia rozširuje svoje vysielanie a od najbližšej sezóny bude vysielať pôvodnú tvorbu aj v nedeľu. Nedeľa býva pre televízie akousi výkladnou skriňou, kde umiestňujú častokrát najdrahšie tituly, respektíve seriály, ktoré majú ambíciu zasiahnuť širokú cieľovú skupinu.

Lenže The CW doteraz nemá skúsenosť s vysielaním počas posledného dňa v týždni a úvahy o možnom vývoji sledovanosti zostávajú v rovine špekulácií. Ako najmenšia celonárodná televízia, ktorá sa navyše zameriava len na mladšie publikum, dosahuje oproti veľkým konkurentom len čiastkové hodnoty. Panuje reálna obava, že už teraz zle prijatý trailer môže návrat Čarodejníc veľmi rýchlo pochovať a stať sa prvým prepadákom nadchádzajúcej sezóny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Charmed #Čarodejnice