Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obľúbené seriály sa vracajú! Ktoré vám nesmú ujsť?

Na Slovensku už televízna sezóna sa začala, tá hlavná v USA štartuje až teraz! Diváci sa môžu tešiť na nálož obľúbených seriálov, ktoré nevideli mesiace! Ktoré hity by nemali našincovi ujsť?

19.09.2018 07:00
this is us, Foto:
Jedným z najočakávanejších seriálov je aj This is Us, koncom septembra štartuje tretia séria.
debata (1)

1. Klinika Grace (Grey's Anatomy)

Slovenské televízie na tento seriál, nepochopiteľne, rezignovali, ale fanúšikovia, ktorí nie sú odkázaní na televízie dobre vedia, že Klinika Grace je jeden z najväčších svetových hitov. Vo štvrtok 27. septembra štartuje jubilejná 15. séria a to rovno špeciálnou dvojitou premiérou. Seriál ani po rokoch nestratil svoj drive a udržuje si nielen nadpriemernú sledovanosť, ale aj nadštardnú kvalitu. Túto sezónu sa navyše vyrovná počtom sezón legendárnej Pohotovosti, tá doteraz držala rekord ako najdlhšie vysielaná dráma. O tento titul určite príde, keďže tvorcovia a ani televízia ABC sa nechcú vzdať príbeh s Meredith Greyovou a tak je jasné, že ešte niekoľko sezón vznikne. Navyše najnovšie pokračovanie je plné očakávaní. Producenti sľubujú lásku pre hlavnú hrdinku, ktorá v jedenástej sérii prišla o svoju životnú lásku Dereka Sheperda a diváci už teraz netrpezlivo čakajú a tipujú, kto si konečne ukradne srdce Meredith.

2. The Good Doctor

Skvelá lekárska dráma o autistickom lekárovi, ktorý musí prekonať vlastné limity a zaradiť sa do „normálneho“ kolektívu a svojou zázračnou mysľou rozlúsknuť medicínske záhady. Tento seriál sa už čoskoro predstaví aj Slovákov, práva na vysielanie kúpila televízia Markíza. Druhá séria štartuje 24. septembra.

3. This is Us

Už veľmi dlho sa nevyskytol na obrazovkách seriál, ktorý by opantal divákov svojou obyčajnosťou. This is Us je rodinná dráma o klane Pearsonovcov, ktorých rôzne dojemné príbehy sú rozpovedané v troch časových rovinách a divák dostane priestor dokonale spoznať jednotlivých členov rodiny a pochopiť ich aktuálne trápenia. Pritom si uvedomí, že scenár je tak obyčajný a uveriteľný, že tieto príbehy zažíva každý na svete. Preto seriál milujú milióny divákov a sledovanosť každej epizódy sa pohybuje len v USA v čase premiéry na úrovni 10 miliónov divákov. Tretia séria štartuje už 25. septembra.

4. Teória veľkého tresku

Na tento sitkom narazil snáď každý divák na svete, vyhnúť sa mu je priam nemožné. Aj napriek rekordnej sledovanosti museli tvorcovia oznámiť koniec po dvanástej sérii. Jedna z hlavných hviezd, Jim Parsons (Sheldon), požiadal o odchod a tým pádom je ďalšie pokračovanie vylúčené. Fanúšikov však čaká posledná séria, ktorá štartuje 24. septembra.

5. Arrow

Túto jeseň maskovaný lukostrelec, ktorého dobre poznajú aj slovenskí diváci, odštartuje už siedmu sériu. Tá bude, pravdepodobne, zlomová. Posledné dve série sa tvorcom vôbec nepodarili, čo sa okamžite odrazilo na sledovanosti a Arrow sa ocitol v nelichotivých číslach. Televízia The CW sa ho odmieta vzdať, najmä, keď si pracne roky buduje vlastné univerzum superhrdinov. Najnovšie pokračovanie dostalo úplne nových tvorcov, ktorí majú ambíciu celý seriál reštartovať a vrátiť mu zašlú slávu. Prvé upútavky hovoria jasne, že sa im to zrejme podarí. Arrow je opäť temný, beznádejný a plný násilia a dostáva úplne novú atmosféru. Táto séria musí uspieť, inak seriál čaká neodvratný koniec. Siedma séria sa objaví vo vysielaní od 15. októbra.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #This is Us #Teória veľkého tresku #Arrow #Grey´s Anatomy #oseriáloch #The Good Doctor