Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Žiadny august. Diváci si na Oteckov musia počkať do septembra

Trhový líder odkryl svoju jesennú štruktúru, divákov čaká smršť premiér obľúbených programov, ale aj nové série obľúbených seriálov. Nebudú chýbať novinky.

20.08.2018 07:00
ilip Tůma,  Vladimír Kobielsky, Braňo Deák,  a... Foto:
Zľava: Filip Tůma, Vladimír Kobielsky, Braňo Deák, a Marek Fašiang v seriáli Oteckovia. Druhá séria štartuje 3. septembra.
debata (2)

Novú televíznu sezónu odštartuje televízia Markíza hneď od pondelka 3. septembra. Tento rok súboj medzi komerčnými televíziami sa sústredí na tradičný štart sezóny, teda september. Počas minulých rokov nebolo nič výnimočné, keď premiéry obsadzovali už augustové dátumy.

Istý čas sa špekulovalo, že žlto-modrá televízia vysunie Oteckov s druhou sériou už 27. augusta v špeciálnej premiére počas hlavného vysielaceho času. Vzhľadom nato, že má predtočených dostatočný počet epizód, skorší štart si mohla dovoliť. Nakoniec z tejto alternatívy zišlo a obľúbený denný seriál sa vráti po letnej pauze 3. septembra vo svojom obvyklom čase. Posilou druhej série bude herec Ján Koleník a herečka Kristína Vaculík Turjanová.

Prime-time v ten istý deň otvorí nová séria Susedov, v poradí už piata, respektíve druhá po desaťročnej prestávke. Zaujímavou zmenou pre neznejšiu časť diváckej základne bude nasadenie seriálovej novinky Sestričky, ktorá má byť akousi náhradou za Milenky. Príbehy štyroch zdravotných sestier neobsadia tradičný piatkový slot, ale skúsia šťastie počas utorkov. Prvá epizóda má naplánovanú premiéru 4. septembra.

Stredy na Markíze budú bez seriálov. Sťahuje sa sem kvíz šou Dobre vedieť a neskôr sa vráti aj obľúbená Chart Show s Adelou.

Štvrtky počas tejto jesene budú patriť komediálnemu seriálu Horná Dolná. Štartuje už ôsma séria a už okrem stálych postáv sa diváci môžu tešiť na nové svojrázne postavičky. Piatky má rezervované Farma s duelom, vynovená reality šou má vyhradené celé piatkové vysielacie okno. Okrem toho sa budú počas celého týždňa vysielať epizódy, ktoré zachytia každodenný život na farme, kde sa stretnú známe osobnosti a bežní ľudia.

Markíza sa drží overených šablón, ktorej jej fungovali počas minulých rokov a teraz nedele bude patriť výpravnej šou. Tentoraz sa vráti šou Tvoja Tvár znie povedome so 4. sériou, štart má naplánovaný na 9. septembra.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Horná Dolná #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Sestričky