Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slovenskí a českí Oteckovia sú úplne iní. Prima Slovákom svoju verziu neukáže

Aj naši západní susedia sa chystajú na novú televíznu sezónu a pre svojich divákov majú pripravené viaceré novinky. Prima má v talóne nový seriál Tátové na tahu, ktorý sa nápadne podobá na slovenských Oteckov.

29.08.2018 07:00
tátové na tahu, Foto:
Novinka Tátové na tahu sa na Prime objaví už v septembri. Na slovenskú mutáciu Prima Plus nateraz nedorazia.
debata (2)

Prima však poňala podobný námet po svojom a neurobila z Tátov na tahu denný seriál. Bude sa vysielať len raz do týždňa v hlavnom vysielacom čase už od septembra. Podobne ako pri Oteckoch, tak aj v tejto novinke muži preberú starosť o domácnosť a deti.

Muži chodia na materskú, exmanžel sa o potomkov stará v striedavej starostlivosti a homosexuálne páry majú deti. A aj keď chlapi robia to isté, čo ženy, nie je to to isté. Chytrý, dojemný a vtipný príbeh o štyroch moderných rodinách, aj to sú Tátové na tahu. Počas seriálu s hlavnými hrdinami diváci prežijú svadby, rozvody, kariérny pády i súkromné tragédie. Budú sa nenávidieť, milovať, navzájom si pomáhať, a hlavne bojovať o to, aby bol každý z nich najlepším otcom na svete. V hlavných úlohách sa predstavia herci Štěpán Benoni, Saša Rašilov, Karel Dobrý a Petr Vaněk.

Herec Štepán Benoni ako Jakub Beran. Foto: TV Prima
Štepán Benoni, tátové na tahu, Herec Štepán Benoni ako Jakub Beran.

Benoni (Jakub Baran) je bývalý hokejista, od prírody síce tichý, ale sexy. Kvôli nezodpovednému správaniu na vrchole jeho kariéry sa všetko pokazilo – vyhodili ho z tímu, a kvôli nevere, ktorú márne popieral, ho opustila aj jeho manželka Nikola. Jakub sa práve nachádza uprostred životnej bitky. Snaží sa získať späť svoju ženu a súdne sa domáha aj opatrovníctva troch detí.

Herec Saša Rašilov ako Marek Moravec. Foto: TV Prima
Saša Rašilov, tátové na tahu, Herec Saša Rašilov ako Marek Moravec.

Rašilov (Marek Moravec) je priateľský, inteligentný a hravý muž, ktorý o sebe netuší, že je navyše veľmi pohľadný. Ideálny manžel a sen mnohých žien. Má talent hovoriť nesprávne veci v nesprávnu chvíľu, čo jeho ženu síce doháňa k šialenstvu, ale v skutočnosti to z neho robí ešte roztomilejšiu bytosť. Jeho najväčšou slabinou je tak snaha byť najlepším kamarátom, spoľahlivým manželom a zamestnancom roka. Netuší, že niečoho sa bude musieť vzdať.

Herec Karel Dobrý ako Lubor Knopp. Foto: TV Prima
Karel Dobrý, tátové na tahu, Herec Karel Dobrý ako Lubor Knopp.

Dobrý (Lubor Knopp) je šarmantný chlap zo starej školy, ktorý ženám pomáha do kabáta. Navonok drsňák, vnútri dobrák. Pre rodinu a kamarátov by skočil pod vlak, čo by pre neho bolo možno jednoduchšie ako im povedať, ako ich má rád. Nedávno predal úspešnú stavebnú firmu, ktorú vybudoval od nuly. Splatil hypotéku a plánoval, ako si s partnerkou užijú dlhý predčasný dôchodok. Lenže Gábina nastúpi do práce a Lubor sa začína starať o chod domácnosti a výchovu dcéry.

Herec Petr Vaněk ako Kamil Adámek. Foto: TV Prima
Petr Vaněk, tátové na tahu Herec Petr Vaněk ako Kamil Adámek.

Vaněk (Kamil Adámek) je vtipný, empatický, lojálny. Nikdy nečakal, že by sa ako homosexuál mohol stať otcom, ale po smrti sestry svojho partnera Tomáša nebol nikto iný, kto by sa o sirotu Štepánku. Dievčatko má šesť rokov a stala sa stredom Kamilovho života. Neustále síce pochybuje o svojich výchovných schopnostiach, ale v skutočnosti je tým najlepším otcom na svete. Len si to ešte nestačil uvedomiť. Jeho seriálovým partnerom bude herec Jakub Prachař.

Slováci, nateraz, nebudú mať možnosť spoznať tento seriál. Prima, narozdiel od Novy, pre Slovensko stále okresáva svoju minimálnu ponuku. Na Prima Plus uvidia diváci len novinku Krejzovi, Tátové na tahu majú nateraz stopku.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #oseriáloch #Tátové na tahu