Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Studená sprcha v horúcom lete. Netflix nevráti Stranger Things skôr ako o rok

Len pred pár hodinami sa seriálový hit spoločnosti Netflix - Stranger Things - prihlásil opäť o slovo, aby schladil nedočkavých divákov. Zo špeciálneho proma je jasné, že tretia séria dlhoočakávaného hitu sa neobjaví len tak skoro. Diváci si budú musieť počkať ešte rok!

17.07.2018 07:00
Stranger Things, Foto:
Nádej na skorý návrat Stranger Things zhasla.
debata (1)

Skvelý retro seriál s podmanivým soundtrackom o štvorici nerozlučných priateľov, ktorí bojujú v mestečku Hawkins proti temnému monštru, si získal milióny divákov po celom svete. Netflix si s pokračovaním dáva poriadne načas. Druhú 9-dielnu sériu streamovací gigant sprístupnil počas minuloročnej jesene a po šokujúcom finále ešte viac vygradovala zvedavosť. Všetkým však postupne však mrzol úsmev na tvári a očakávanie pokračovania, ktoré by malo prísť tento rok. Nepríde.

Netflix je známy svojim nekompromisným postojom, že na kvalitu si treba počkať a produkcie seriálov nepodliehajú tlaku každoročnej série. To je prípad aj Stranger Things. Nakrúcanie ďalšej osmičky nových epizód sa síce rozbehlo už v apríli tohto roka, skorý dátum produkcie len mätie. Z hlavných detských predstaviteľov sa stali veľké hviezdy, ktoré popri seriáli musia stíhať aj blockbustery a preto sa produkuje na etapy.

Už medzi prvou a druhou sériu bol takmer jeden a pol ročný rozdiel, pričom dej sa posúva len o rok. Preto nádeje fanúšikov smerovali k presvedčeniu, že síce budú musieť opäť dlhšie čakať na tretiu sériu, málokto z nich by čakal, že vo finále sa z prestávky stane takmer dvojročná priepasť.

Streamovacia služba zverejnila, ako inak, retro promo video, v ktorom „nenápadne“ dala stopku polemikám o ďalšom pokračovaní. Je spojené s propagáciou nového obchodného centra v Hawkinse, kde si nájde každý člen rodiny nájde niečo pre seba. Je to ďalší okatý odkaz nato, že pre ďalšiu sériu bude toto miesto hrať dôležitú úlohu. Na záver sa hovorí jasne, „otvorenie“ shopping centra očakávajte v lete 2019. Čo v preklade znamená, že tretia séria má stanovený dátum štartu.

Postupne sa rok 2019 ukazuje ako mimoriadne silný, čo sa týka seriálových premiér. Každý netrpezlivo čaká na záver Hry o tróny, tretiu sériu uvedie aj Príbeh služobníčky a samozrejme Stranger Things, nebude chýbať kontroverzný seriál 13 Reasons Why. Vráti sa miniséria Malé veľké klamstvá, pokračovať budú Stratení vo vesmíre (Lost in Space) a bude toho viac.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Stranger Things #oseriáloch