Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Súboj pokračuje! Vyberte trojku najhorších slovenských seriálov

Veľká augustová anketa pokračuje druhým kolom. Hľadáme najhorší slovenský seriál tejto sezóny! Počas tohto kola vyberáte zo šestice seriálov, z ktorej v treťom kole vznikne najhoršia trojka. Slováci videli celkovo 13 seriálov alebo nových sérii obľúbených seriálov. Hlasovanie bude prebiehať v niekoľkých kolách. V prvom kole (4.august - 10.august) ste si vyberali z 13 seriálov. V druhom kole (11.august - 17.august) bude možnosť hlasovať už len za šesť najhorších seriálov. Do tretieho kola (18.august - 24.august) postúpia už len tri seriály. V sobotu 25. augusta bude vyhlásený najhorší slovenský seriál tejto sezóny. Je to len vás, hlasujte!

11.08.2018 07:00
debata (9)
Čitatelia Pravdy rozhodli. Do druhého kola... Foto: TV Markíza, TV JOJ, Pravda
súboj seriálov, najhoršie seriály, Čitatelia Pravdy rozhodli. Do druhého kola postúpilo šesť seriálov: Detektív Dušo, Horná Dolná, Semafor, Vlci, Susedia a Rex.

Prvé kolo hlasovania za najhorší seriál uplynulej sezóny je ukončené a čitatelia Pravdy boli nekompromisní. Do aktuálneho druhého kola posunuli šesticu, podľa nich, najhorších slovenských seriálov, ktoré im slovenské televízie v predchádzajúcich mesiacoch ponúkli.

Do tohto kola „nepostúpili“ Milenky, Inšpektor Max, Za sklom, Oteckovia, Hotel, Kuchyňa a Prázdniny, teda seriály, ktoré boli natoľko dobré, že si nezaslúžili byť na tabuli hanby. Preferencie čitateľov kopírujú júlové hlasovanie za najlepší seriál sezóny. Teraz sa karta obrátila a môžete hlasovať za to najhoršie.

Najbližší týždeň máte možnosť hlasovať a posunúť k „víťazstvu“ túto šesticu: Detektív Dušo, Semafor, Vlci, Susedia, Rex, Horná Dolná. Do tretieho kola postúpi už len finálová trojka!

1. Detektív Dušo (Markíza)

Odľahčená dedinská kriminálka predstavila „slovenského Monka“, Dušo svojím šiestym zmyslom vyrieši takmer každú záhadu, aj prípad stratenej panenky Márie.

2. Horná Dolná (Markíza)

Komediálna stálica, v ktorej sa ukazuje život postavičiek v typickej slovenskej dedine.

3. Semafor (JOJ)

Seriál vykresľuje život troch najlepších priateľov, ženatého, zadaného a slobodného, pričom ich status je metaforicky prirovnávaný k semaforu.

4. Susedia (Markíza)

Pôvodná zostava sa vrátila v plnej paráde! Dobre známe postavičky sa objavia v nových situáciách a príbehoch a sú pripravení – najmä – pobaviť divákov, ktorí čakali na pokračovanie dlhé roky. František (Peter Marcin), László (Andy Kraus), Zuzana (Zuzana Tlučková) a Ildikó (Viki Ráková) sú o desať rokov starší a to so sebou prináša nové témy na zápletky.

5. Vlci (JOJ)

Dramaticko-rodinný seriál o temnej minulosti jednej rodiny, ktorá po rokoch dobieha každého. Oproti Makríze, Joj stavila na vážnejšiu tému – nespravodlivosť, korupcia, prehnité politické zákulisie. Nechýba však ani klasický príbeh lásky.

6. Rex (Markíza)

Slovenská adaptácia rakúskej klasiky. Hlavnú úlohu, policajného kapitána Richarda Majera, si zahral čoraz viac známy mladý slovenský herec Juraj Bača.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #semafor #susedia #Horná Dolná #vlci #Rex #Detektív Dušo