Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Plamene, dym a smrť v pätách. Ako Hra o tróny nakrúcala ohnivé peklo?

To najťažšie na koniec? To si zrejme povedali filmári, ktorí pripravujú ôsmu sériu Hry o tróny. S blížiacim sa koncom nakrúcania celej ságy by si jeden mohol myslieť, že budú prebiehať už len malé dotáčky. Opak je pravdou.

12.08.2018 07:00
debata

Niekoľko týždňov štáb deštruuje miliónové kulisy kópie Dubrovnika, ktoré rekvizitári niekoľko mesiacov pracne budovali, aby nebol poznať rozdiel medzi kópiou a reálnym chorvástkym mestečkom. Fanúšikom, ktorí neustále sledujú miesta nakrúcania sa v Titanic Studios naskytla pastva pre oči, keď v posledných dňoch filmári začali vo veľkom nakrúcať scény, ktoré hovoria jasnou rečou.

V poslednej sérii naozaj do Kráľovho prístaviska priletí drak a začne sa ohnivé peklo. Spočiatku fanúšikovia zachytili scény, pri ktorých sa armáda „bránila“ a nakrúcali sa v uličkách rôzne súboje. Oheň však chýbal. Bolo to len ticho pred búrkou.

Plamene napokon prišli, v ďalšej fáze, ktorá sa nakrúcala v predchádzajúcich dňoch. Všetko nasvedčuje tomu, že kráľovná Cersei utrpí ťažkú stratu, keď jej do mesta vtrhne drak a začne sa deštrukcia, akú hlavné mesto Západozeme ešte nezažilo. Doteraz nedotknuteľná bašta zažije svoj pád.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch