Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka bude provokovať s politikou. Z Maštalíra bude egomaniak a premiér

Hoci je televízna sezóna 2017/2018 na svojom konci, televízie už niekoľko mesiacov chystajú programy do tej novej. Jednou z noviniek budú aj Ministri, ktorých pripravuje televízia JOJ. Diváci by sa mali na nich zabaviť už na jeseň.

06.07.2018 07:00
ministri, seriál ministri, maštalír, miezga,... Foto:
Tomáš Maštalír bude premiér v novinke Ministri.
debata (14)

Bližšie o seriáli informoval riaditeľ televízia Marcel Grega na svojom Facebooku. „Aj v týchto dňoch pokračujeme v nakrúcaní novinky Ministri, ktorá sa tentokrát odľahčenou formou a s nadhľadom odohráva v prostredí vrcholovej politiky na Slovensku, pričom realite nemusí byť veľmi vzdialená…“ avizoval.

Televízia sa svojou tvorbou tak opäť púšťa na tenký ľad, keď prinesie seriál, ktorý sa reáliami bude „nápadne“ podobať na slovenskú realitu. Tentokrát však bude rozdiel v tom, že Ministri sú komédiou, takže rôzne narážky budú skôr krutou satirou. Narozdiel od kriminálky Za sklom, ktorá aj v druhej sérii priniesla až šokujúce nuansy.

Do novinky sa podarilo zlákať naozaj zaujímavé herecké obsadenie. Úlohu premiéra získal Tomáš Maštalír, jeho hovorcom a pravou rukou bude Milo Kráľ. Ďalej sa objaví Marián Miezga ako minister vnútra, Helena Krajčiová v úlohe ministerky spravodlivosti a Lukáš Latinák ako minister školstva. Jana Oľhová si strúhne úlohu ministerky sociálnych vecí a rodiny, Jozef Vajda stvárni ministra zdravotníctva, Richard Stanke ministra obrany a Michal Režný ministra životného prostredia.

„Na čele tejto vlády stojí najväčší narcis a egomaniak, ktorý urobí naozaj všetko, aby dosiahol to, čo chcel a aby jeho vládnutie nikdy neskončilo. Pomáhajú mu pritom jeho lojálni ministri –bizarné a svojské postavičky klamárov, podvodníkov, bývalých väzňov či vekslákov, až po obyčajnú tetu z dediny. Celá vláda je založená na princípe kamarátskych vzťahov z detstva. Toto status quo naruší nový element v pilotnej epizóde – mladý nevinný chlapec Daniel, z ktorého premiér spraví ministra životného prostredia. Premiér je spokojný, lebo verejnosť prijme nového ministra s nadšením, dokonca im raketovo rastú preferencie. Ostatní ministri sa prítomnosti cudzinca vo vláde zatiaľ neobávajú, sú si totiž istí, že ho časom spracujú. Mladý minister ešte netuší, do čoho sa to vlastne namočil a že sa zamiešal medzi otruby. Zožerú ho svine?“ píše sa v anotácii.

Televízia avizuje 22 epizód po 30 minút.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Tomáš Maštalír #oseriáloch #seriál Ministri